- 17,149
- 6,123
- 113
Sinerji yarıda kaldı gönder yenisiniArkadaşlar kusura bakmayın tie break başında aldığım için kısa sürdü fazla heyecan yaşamadık bu seferlik idare edin![]()
Sinerji yarıda kaldı gönder yenisiniArkadaşlar kusura bakmayın tie break başında aldığım için kısa sürdü fazla heyecan yaşamadık bu seferlik idare edin![]()
Bol bol şanslar
Tutsun da no problemArkadaşlar kusura bakmayın tie break başında aldığım için kısa sürdü fazla heyecan yaşamadık bu seferlik idare edin![]()
Olmaz dost sayılmaz böyleArkadaşlar kusura bakmayın tie break başında aldığım için kısa sürdü fazla heyecan yaşamadık bu seferlik idare edin![]()
Shellaca ataydin keske 😂😂Özelden e devlet sifresi mhrs e nabiz hepsi atildi 😀
Hayirli gunler eniste bey 😏Olmaz dost sayılmaz böyle
Hg dost nerelerdesinHayirli gunler eniste bey 😏
O bobregi alir😀Shellaca ataydin keske 😂😂
Dost keyfin yerinde kaç bin vurdunOlmaz dost sayılmaz böyle
Buralardayız forum durgun be 2 gündür 😂Hg dost nerelerdesin
Para yokken böyle yazanları bi kaşık suda boğasım geliyo mahocum sende de oluyor muDost keyfin yerinde kaç bin vurdun
Forumda hareket bitmez dost forum her zaman formundadırBuralardayız forum durgun be 2 gündür 😂
Oluyor dostumPara yokken böyle yazanları bi kaşık suda boğasım geliyo mahocum sende de oluyor mu
Bi 100 oldu işte 5 dk da bıraktık ben böyle ufak paralarla yürüyemiyorum mahocumOluyor dostum
Geçmiş olsun dostumBi 100 oldu işte 5 dk da bıraktık ben böyle ufak paralarla yürüyemiyorum mahocum
2 gündür balıķçı irzima gecti perisanizForumda hareket bitmez dost forum her zaman formundadır