- 90,673
- 100,242
- 113
Umut kötü durumda toplaması en az 1 sene alır o yüzden dokunmayın şabanımaUmut bıraktı mı forumu ?
Umut kötü durumda toplaması en az 1 sene alır o yüzden dokunmayın şabanımaUmut bıraktı mı forumu ?
Aviator en saçma kumar dostum öyle kumar mı oynanırQ beni aviatör mahvetti vallahi , o oyuna bulaşmasam son kasa bmw gezerdim o oyuna bi bulaştım hayatımı mahvetti q aklınız varsa uzak durun uçaktan
Pandemi de mahvediodu beni o, uçtu gitti yazdı mi, paralar uçtu diyordu işte açık açık, neyse Allah'tan ondan da soguduk ne zamandırQ beni aviatör mahvetti vallahi , o oyuna bulaşmasam son kasa bmw gezerdim o oyuna bi bulaştım hayatımı mahvetti q aklınız varsa uzak durun uçaktan
ben aviatrix den kazandım bir ara çokAviator en saçma kumar dostum öyle kumar mı oynanır
Çok dediğin nedir ?ben aviatrix den kazandım bir ara çok
Valla bağımlılık yaptı iddia , slot takılsam köşeydim nerden baksan 4 5 ml zararım var hepsi de aviatör . Umarım kurtuluruzAviator en saçma kumar dostum öyle kumar mı oynanır
750 tl den uçuruyorduk pandemide sacma sapanAviator en saçma kumar dostum öyle kumar mı oynanır
20 30 k lar aldım ama gene kasa kazandıÇok dediğin nedir ?
Slotta ayni bkun yeşiliValla bağımlılık yaptı iddia , slot takılsam köşeydim nerden baksan 4 5 ml zararım var hepsi de aviatör . Umarım kurtuluruz
20-30 k çok falan değil dost kumarda 100 den aşağı cekıyorsan çok değil para değil ki sadece vakit geçiriyorsun 3-5 gün20 30 k lar aldım ama gene kasa kazandı