Yok be dost hani İngilizler bile senin kadar ümitli değil demek istedim. Lafın hepsi aptala anlatılır ya hani anlarsın dedimPardon ingiltere prensiyle mi görüşüyorum 🤣
Yok be dost hani İngilizler bile senin kadar ümitli değil demek istedim. Lafın hepsi aptala anlatılır ya hani anlarsın dedimPardon ingiltere prensiyle mi görüşüyorum 🤣
Bi s.g yav..k seni vatan haini gvatBugün tüm Türkiye M.City'li olcak.sahadalarken sarı kırmızı yeşil olacak bir takımdansa m.cityyi desteklemek milli duruştur.Feto PKK sempatizanlığı gsde alayı mevcut.
Aynen 8.bernardo sen de gelecek prens adayısın herhalde 🤣Yok be dost hani İngilizler bile senin kadar ümitli değil demek istedim. Lafın hepsi aptala anlatılır ya hani anlarsın dedim
Ne güzel dedin oyle ya valla ben diyecektim ağzımdan aldın yag gibi aktı ohhh ağzına sağlıkBi s.g yav..k seni vatan haini gvat
Hocammm canim hocammm kebapciyi çağırtma banaGalatasaray zayıf rakibiyle kedinin fareyle oynadığı gibi oynar
İlk yarı 1-1 ms 6-1 ciryHocammm canim hocammm kebapciyi çağırtma bana
Ctiy 2 gs 6İlk yarı 1-1 ms 6-1 ciry
Vazgeçtim Allah'ım nolur 5'ten fazla yemeyelimAllah'ım nolur 4'den fazla yemeyelim