- 15,855
- 9,788
- 113
İnaniyorum5 yemezse iyi gs elek olur
İnaniyorum5 yemezse iyi gs elek olur
2.yarı erken gol yerse ev de basarsa Uğurcan bı sakatlık numarası ile çıkarsa eyvah günay kevgir olur neyse iy 1.5 üstten aldık neysekiİnaniyorum
1000 gömlek jdjdj10 eksik var abi biz bu City'i yeriz felan filan ya kardeşim şaka gibi insanlar var ya dk 25 te ne kondisyon kaldı ne bişi arada 100 gömlek fark var wq
City u21 bile yener bu gs yi10 eksik var abi biz bu City'i yeriz felan filan ya kardeşim şaka gibi insanlar var ya dk 25 te ne kondisyon kaldı ne bişi arada 100 gömlek fark var wq
gs alır demiştim ama ama bil bakalım neyi jdksjd ordaki mesajı anlaman lazım dı söylersem banlanırım gs nin maksimum alabilceği seyi 😂😂O arkadaş nerede sabah diyordum ya rüyanda mı gördün Galatasaray'ın alacağı orabaga alacanı
Aynen aynen ayneeennn kskdkfŞuan ki oyunla alakası yok ki yarın başka oyun oynarlar belli mi olur ve osimhen geri dondu
Ben bilmem O kadar emin konuşuyordu Ya sen ya da biri vardı bilmiyorum İki maçı da alacak diyordugs alır demiştim ama ama bil bakalım neyi jdksjd ordaki mesajı anlaman lazım dı söylersem banlanırım gs nin maksimum alabilceği seyi 😂😂
👀👀City bu kadroyla Gsyi yenemez. 10 tane eksiği var. Savunma dağınık as savunmalarin hepsi Yok. Stada önlem almak istiyorlarmış o yüzden GS formalilari atacaklarmis.
alır ama rahat alır cuk diye 😁😁Ben bilmem O kadar emin konuşuyordu Ya sen ya da biri vardı bilmiyorum İki maçı da alacak diyordu
Dk 48 pozisyona bak puahahaha. Kolundan tutmuş yine de zorla düşürüyor Haaland'ı 🤣Gördüğüm en ağır stoper. Milli takımda as stoper olmaması lazım. Hızlı bi adam çok rahat yiyor abdulkerimi
Wifi şifresi 😂Yaw hehe
Dedi koferans takımı 😂City u21 bile yener bu gs yi
Dua et emir geldi citye yoksa 5-6 olurduDedi koferans takımı 😂