- 1,456
- 685
- 113
Oyun açılmıyor
Valla banada gece 5 dj da ödedi şaşırdım ödemez diye bekliyordum 😄Ödediler aynı oyundan devam etmen gerekiyor bende öyle yaptım 10dk da ödedi
Ben sadece satın alım yaptım sorun olmadı bendd dün oynadım 1k yap çekti değiştimi kuralı kiAyni oyun freespin alimi yasak 2500 yap 1k cek mucize zaten uye olmayin
Allah için açtığın konuda niye her daim sıkıntı çıkıyor kardesim senin yüzünden her siteye üye oldukMerhaba arkadaşlar herkese bol şanslar
Mardanbet 100. Free spin 2500 yap 1 k çek
Bonusu almak zorunda değilsin boş yorumunu al ve görmezden gel burayı
Ne oldu knka anlamadımAllah için açtığın konuda niye her daim sıkıntı çıkıyor kardesim senin yüzünden her siteye üye olduk
Oyunlar açılmıyor kafayı yedim vallaNe oldu knka anlamadım
Bilmiyorum ki vala dün paylaştım bon Bon oyunda geçerliOyunlar açılmıyor kafayı yedim valla
Sadece Gates düzde geçerli galiba oyuna gir biOyunlar açılmıyor kafayı yedim valla
Bı bakım heleSadece Gates düzde geçerli galiba oyuna gir bi
Ferman biraz konulara bak arada siteye gir konularina sahip çık dostBilmiyorum ki vala dün paylaştım bon Bon oyunda geçerli
Knka sende sıkıntı olabilir bak şimdi senin için bakayım dedim sıkıntı yokFerman biraz konulara bak arada siteye gir konularina sahip çık dost
Dün bana Gates te verdi bu sana da farklı oyundami verdiKnka sende sıkıntı olabilir bak şimdi senin için bakayım dedim sıkıntı yok
Gatesde açıldı eyw bakalım ins cekerizKnka sende sıkıntı olabilir bak şimdi senin için bakayım dedim sıkıntı yok
Ala ala ben Bon Bon oyinda oynadım sana verdiği daha iyiymiş leş gibi oyundu zatenDün bana Gates te verdi bu sana da farklı oyundami verdi
İns cekersin cekemezsen benden bilme onudaGatesde açıldı eyw bakalım ins cekeriz
Bide açıktı 100 FS den 90 TL çikti az yükselttim 100 TL'lik alimla sürekli 1184 yaptım 1k çektim yolkadilarAla ala ben Bon Bon oyinda oynadım sana verdiği daha iyiymiş leş gibi oyundu zaten
FS çıkışıyla 1 TL olarak devam et ben öyle çektimİns cekersin cekemezsen benden bilme onuda
Güzel olmuş bana da 100 lira bile ödemedi oyunBide açıktı 100 FS den 90 TL çikti az yükselttim 100 TL'lik alimla sürekli 1184 yaptım 1k çektim yolkadilar