- 1,044
- 688
- 113
Tebrikler
Senin için Zor olabilir de. benim için çocuk oyuncağı geçenlerde tombetten 2 ile 4k çektim sonrasında 34k falan yaptımZor yaparız usta![]()
bi ....git meting.Bizde 11 olsa bizde 30 yaparız kirvecan
sonrasi arkadasi aradin 1500 tl borc aldinSenin için Zor olabilir benim için çocuk oyuncağı geçenlerde tombetten 2 ile 4k çektim sonrasında 34k falan yaptım
3k at tombeti cekelim metoSenin için Zor olabilir de. benim için çocuk oyuncağı geçenlerde tombetten 2 ile 4k çektim sonrasında 34k falan yaptım
Attırma bana çekimleri kadircan dedebi ....git meting.
İşi olabilir bu saatteyav normalde 15 dkkads 3 adım giden adam neler yapıyor özüne dön @marinpnn
en son 1500 tl borc aldin mi almadin mi onu soleAttırma bana çekimleri kadircan dede![]()
Şans oldu mu tabi ki kral ama bu sıralar acayip talihsizlik var ya. 18,5 alt alıyorum son sn 3luk atıp 19 oluyor. Bu tarz giden o kadar kupon var ki. Gelse 30a da gidilir 50ye deSenin için Zor olabilir de. benim için çocuk oyuncağı geçenlerde tombetten 2 ile 4k çektim sonrasında 34k falan yaptım
Şuraya İyi bak. Bu sadece 1 sitede olanlarbi ....git meting.
SaplaaaaaaaGüvendiğim maç dep fişi ceker
slot oynamış gelmiş babam bol şanslarGüvendiğim maç dep fişi ceker
İnşallah gelir 6 da takibe gececem abi ne diyim bu basket orana bakmadan oynamak daha iyiGüvendiğim maç dep fişi ceker
soruma cvp ver borc aldinmi almadin miŞuraya İyi bak. Bu sadece 1 sitede olanlar
Dep iyi ama en kötü liglerden birisi bu hiçbirinin sagi solu belli olmuyorGüvendiğim maç dep fişi ceker
Kimseye Borcum yoktursoruma cvp ver borc aldinmi almadin mi