- 15,485
- 29,792
- 113
Aha geldi doncic
Eskiden enistenin tavuguydu. Simdi eniste benim tavugum diyorPara olmadı mı eniştem eniştem parayı vurdu wp foto gitti
İkinci çeyrek sonuna doğru girer sıkıntı yokDoncic sakatlandı oyunangirmezse sıkıntı bozdurma aklında olsun
Taklit ediyor diye profil fotoğrafı koymuyorum artıkEskiden enistenin tavuguydu. Simdi eniste benim tavugum diyor
Yok kral o öyle kolay kolay cıkmaz oyundan ciddi bişey olmasa sıkıntı var gibi girip cıkarsa sıkıntı ben yüklü basılmış aklınızda olsun diye yazdımİkinci çeyrek sonuna doğru girer sıkıntı yok
Girdi sakatlık yok alışkın adam NBA de 46 dk oynuyor yeri geldiğindeYok kral o öyle kolay kolay cıkmaz oyundan ciddi bişey olmasa sıkıntı var gibi girip cıkarsa sıkıntı ben yüklü basılmış aklınızda olsun diye yazdım
Neden oran yuksek boleGirdi sakatlık yok alışkın adam NBA de 46 dk oynuyor yeri geldiğinde
Diğerleri çöp çünkü tek adamın eline bakıyor zaten 39 sayının 25 ini doncic attı şu andaNeden oran yuksek bole
Oran 1.327 sayı oldu doncic
Bol şanslar mülayimDiğerleri çöp çünkü tek adamın eline bakıyor zaten 39 sayının 25 ini doncic attı şu anda
İtalya fena değil yakın gider zaten maç. Bi yerde yakalarOran 1.3
7.5 dan evİtalya fena değil yakın gider zaten maç. Bi yerde yakalar
Naber eniştBol şanslar mülayim