- 4,842
- 1,723
- 113
3Konuda aktif olanlar için 1 den 5 e kadar bir sayı tuttum aktif olan bir sayı soylcsin bilene aticam
3Konuda aktif olanlar için 1 den 5 e kadar bir sayı tuttum aktif olan bir sayı soylcsin bilene aticam
4 sayıyla kazandı 4 diyelimKonuda aktif olanlar için 1 den 5 e kadar bir sayı tuttum aktif olan bir sayı soylcsin bilene aticam
Konu beklemede gelirse çekiliş değil sanane bilader@Daimon adam kafasına göre çekiliş yapıyor kupon paylaşmıyor milletin aklıyla alay ediyor
B sansYenerse bir kişiye sigara parası
Kazandık mı ?@Shellac reis çekiliş konu kilit sağolun dostlar
Senin gibi dallamalari bana parayla mı yolluyorlar girmeyin abi benim konuma@Daimon adam kafasına göre çekiliş yapıyor kupon paylaşmıyor milletin aklıyla alay ediyor
Talibim
Kanki sakin ol boşkoy leeSenin gibi dallamalari bana parayla mı yolluyorlar girmeyin abi benim konuma
Kesene bereket
Reis İnan birşey kaxanmadim fenerden güzel kaxancaktik gitti PSG yenerse ama sözüm olsun DM den iban atKanki sakin ol boşkoy lee
Bende takip edeyim mi abiReis İnan birşey kaxanmadim fenerden güzel kaxancaktik gitti PSG yenerse ama sözüm olsun DM den iban at
Yok ula yanlış anladın para felan istemiyorum umarım kazanırsın kalbim seninle bol şanslar cınım ❤Reis İnan birşey kaxanmadim fenerden güzel kaxancaktik gitti PSG yenerse ama sözüm olsun DM den iban at
Psg macı öyle biterReis İnan birşey kaxanmadim fenerden güzel kaxancaktik gitti PSG yenerse ama sözüm olsun DM den iban at
@marinpnnBende takip edeyim mi abi
CansınYok ula yanlış anladın para felan istemiyorum umarım kazanırsın kalbim seninle bol şanslar cınım ❤
Abisinin gülü sende et takip