- 342
- 117
- 43
Dostum kazancın için tebrik ederim daim olsun. Şartları okudum bende alıcam da bonusu 2 maç yapıcam min 1.60 orandan yetiyor şartlara göre. Minimum çekim vs yok dimi gizli bir kural vs?Daha gelmedi benimki onaylanmadıda
Dostum kazancın için tebrik ederim daim olsun. Şartları okudum bende alıcam da bonusu 2 maç yapıcam min 1.60 orandan yetiyor şartlara göre. Minimum çekim vs yok dimi gizli bir kural vs?Daha gelmedi benimki onaylanmadıda
Bu sorun olurmukiDost sitede 20-30k yatırımla 130 k kardayım umarım öderler
Ödeyecek site hertürli öder dostum cokta bir karın yok aslında ama parayı alınca daha oynama burdan en fazla parayı ödeyip hesaap kapatablirler bir ara aekadasa oyle yapmıslardıDost sitede 20-30k yatırımla 130 k kardayım umarım öderler
Min çekim yok sordum desteğeDostum kazancın için tebrik ederim daim olsun. Şartları okudum bende alıcam da bonusu 2 maç yapıcam min 1.60 orandan yetiyor şartlara göre. Minimum çekim vs yok dimi gizli bir kural vs?
Ama şuna dikkat et tüm kasayı vurucaksan 1.60 oran üstü ikili kombine veya istediğin kadar maç ekle. 1.30 orandan oynucaksan kombine min oranı 3 olması şartDostum kazancın için tebrik ederim daim olsun. Şartları okudum bende alıcam da bonusu 2 maç yapıcam min 1.60 orandan yetiyor şartlara göre. Minimum çekim vs yok dimi gizli bir kural vs?
🎉Hayırlı sabahlar kupon tuttu mariobet sıkıntı çıkarmassa 2 kişi 500 yapalım dostlar
Hayırlı olsunHayırlı sabahlar kupon tuttu mariobet sıkıntı çıkarmassa 2 kişi 500 yapalım dostlar
Gelmedi mi Zafer ?Ama şuna dikkat et tüm kasayı vurucaksan 1.60 oran üstü ikili kombine veya istediğin kadar maç ekle. 1.30 orandan oynucaksan kombine min oranı 3 olması şart
Onay bile vermedler dahaGelmedi mi Zafer ?
TebriklerHayırlı sabahlar kupon tuttu mariobet sıkıntı çıkarmassa 2 kişi 500 yapalım dostlar
Desteğe bildir. Çekim bekliyorum işleme alin diye. Sizi mi beklicez awk de. Az sert yap 😁Onay bile vermedler daha
Dost iki kere bağlandımDesteğe bildir. Çekim bekliyorum işleme alin diye. Sizi mi beklicez awk de. Az sert yap 😁
Gelsin artık normalde bu kadar uzun sürmemeliDost iki kere bağlandım
Onayı sor knkBuyrun dostlar
Hala onay verilmedi onay neden vermiyorsunuz vs yardırBuyrun dostlar
SprdumOnayı sor knk
Yoğunluk varsa bari önden onay verin kurucu firmaya iletin ödemeyi onlar sırayla yaparBuyrun dostlar