- 1,235
- 832
- 113
en son 1 ay önce 45 çektim 6 saatte gelmiştiTahmini 45 dk-1 saat arası gönderiyorlar havale çekimleri sabah saatlerinde
en son 1 ay önce 45 çektim 6 saatte gelmiştiTahmini 45 dk-1 saat arası gönderiyorlar havale çekimleri sabah saatlerinde
Gününe dönemine göre değişiyor. Bu aralar pek sıkıntı olacağını sanmıyorum. Beklemedeyiz 🫣en son 1 ay önce 45 çektim 6 saatte gelmişti
Tebrikler reis daim olsun inş kısa zamanda öderlerHayırlı sabahlar kupon tuttu mariobet sıkıntı çıkarmassa 2 kişi 500 yapalım dostlar
Bayramdı ozamanGününe dönemine göre değişiyor. Bu aralar pek sıkıntı olacağını sanmıyorum. Beklemedeyiz 🫣
Sabahın erken saatleri fazla bekletmezlerBayramdı ozaman![]()
Yani hahahahahaBayramdı ozaman![]()
TebriklerHayırlı sabahlar kupon tuttu mariobet sıkıntı çıkarmassa 2 kişi 500 yapalım dostlar
Ödensinde 2 saat sonrada ödese problem değilSabahın erken saatleri fazla bekletmezler
Canlı desteğe sor istersen ne durumda diye. Onaylanmış mı anlarsın. Onay verildiyse gerisini düşünme gelir her türlüÖdensinde 2 saat sonrada ödese problem değil
TebriklerHayırlı sabahlar kupon tuttu mariobet sıkıntı çıkarmassa 2 kişi 500 yapalım dostlar
Sordum yeni işleme aldık dediCanlı desteğe sor istersen ne durumda diye. Onaylanmış mı anlarsın. Onay verildiyse gerisini düşünme gelir her türlü
Sorun yok yani. Mükemmel haberSordum yeni işleme aldık dedi
Aga sen neden panik yapıyorsun öder zaten kural ihlali yok birşey yokÖdensinde 2 saat sonrada ödese problem değil
İster istemex olue insanda birde az yaşatmadılar bu siteler banaAga sen neden panik yapıyorsun öder zaten kural ihlali yok birşey yok
Para gelene kadar beklentiye düşüyor insan. Ya gelmezse tripleri oluyor. Güvenilir sitelerde sorun yok ama. Bilmediğim sitelerde dakikalar geçmiyorİster istemex olue insanda birde az yaşatmadılar bu siteler bana
İyi düşün iyi olsun ağaİster istemex olue insanda birde az yaşatmadılar bu siteler bana
Ağzına sağlık dostumPara gelene kadar beklentiye düşüyor insan. Ya gelmezse tripleri oluyor. Güvenilir sitelerde sorun yok ama. Bilmediğim sitelerde dakikalar geçmiyor