- 4,038
- 1,911
- 113
@Zafermiss kardeş kurdeşen dokucez gelmedi mi ?
TebriklerHayırlı sabahlar kupon tuttu mariobet sıkıntı çıkarmassa 3 kişi 500 yapalım dostlar
İnan bana o kadar çok uykum varki güzel dostum geceleyin sözüm olsun beni etiketle@Zafermiss dost bi roll açta takip edelim bari mesaj kasalım 5 k olması lazım mesajın 500 tl koparcam 🤣
ben açarım dost uykun varsa müsaitim😂😂İnan bana o kadar çok uykum varki güzel dostum geceleyin sözüm olsun beni etiketle
Tebrikler dostum geçende çekim vermiştin burdan onu ödedi miHayırlı sabahlar kupon tuttu mariobet sıkıntı çıkarmassa 3 kişi 500 yapalım dostlar
teşekkürkerTebrikler,
Kendini çok akıllı sanan cahillerden bir tanesi ama bir bok bilmiyor çekimi ödediler g××ne girsin çekim kudurBu arkadaşın konuyu açma sebebi kural ihlali yaptığını bilmesi
Site de bu yüzden hala buna parasını göndermiyor
Silineceğini biliyor bakiyenin 🤣 o olduğunda yanında 5-10 tane sadık adamla canlı desteği darlamak için bu konuyu açmış ayık olun benden demesi 🤣🤣
Adama parasını gönderdi keltoş sen ne anlatıyorsun yineBu arkadaşın konuyu açma sebebi kural ihlali yaptığını bilmesi
Site de bu yüzden hala buna parasını göndermiyor
Silineceğini biliyor bakiyenin 🤣 o olduğunda yanında 5-10 tane sadık adamla canlı desteği darlamak için bu konuyu açmış ayık olun benden demesi 🤣🤣
TebriklerHayırlı sabahlar kupon tuttu mariobet sıkıntı çıkarmassa 3 kişi 500 yapalım dostlar
ahaha gönderdilerse ona kapak olsun hadi geçmiş olsunKendini çok akıllı sanan cahillerden bir tanesi ama bir bok bilmiyor çekimi ödediler g××ne girsin çekim kudur
Ne olursa olsun anne karıştırma babakral.Kendi şahsı 5 kuruş etmez farkındayım her konuda görüyorumda annelik bir durum yokAnnesiyle bir derdimde yok ne anlatıyor bende anlamadım neyse uyuyorum ben dost
Cekm lac saatte odedi kralAnnesiyle bir derdimde yok ne anlatıyor bende anlamadım neyse uyuyorum ben dost