- 88,635
- 30,908
- 113
Won
Sporla en fazla 3 adım kazanırsın rulet oyna benim gibi 3 lirayı geçen 750 yaptık bin olsun derken gittiMoral kalmadı ya 300 e cıkıom sonra anında gıdıyo bı 4 haneye yaklasamıyom
Hıc anlamam ben ruletSporla en fazla 3 adım kazanırsın rulet oyna benim gibi 3 lirayı geçen 750 yaptık bin olsun derken gitti
Oynama zaten yırtık donunu bile alır kafana sık daha iyi baslamaktansaHıc anlamam ben rulet
Dost seni mi beklicez burda totemciler olarak benim 84 u ver madem ben çekiliyorum sıkıldımÇekip trustxbet e atacağım dostlar . Bilet almış olayım
Tamamdır dostumÇekip trustxbet e atacağım dostlar . Bilet almış olayım
500 le devam 2 adım sonra çekim ne var dost 😀Dost seni mi beklicez burda totemciler olarak benim 84 u ver madem ben çekiliyorum sıkıldım
84 muz ne oldu 2 dk da yok ettin 84u çok tehlikelisin500 le devam 2 adım sonra çekim ne var dost 😀
Ne liUlan harbi çok moralim bozuk tost yapıp yiyeyim bari
Bol şanslar
Peynirli ben kaşarlı sevmiyorum peynirli tulum ya da Ezine yanına domates biber çay bı tane haslanmis patatesim kalmış onu da gomeyim ben böyle 1 ay yerim başka şey aramam para oldumu kahvalti dahil et yiyom 400 500 acımam en kralını söylerim