- 45,442
- 28,761
- 113
Dost sen de vardın kusura bakma gücüm yetmedi. Böyle 4-5 kişi daha var. Kusura bakmayın .@Marley15 TEBRİKLER DOSTUM WONNNNNN 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥 YANDI BURALAR
Dost sen de vardın kusura bakma gücüm yetmedi. Böyle 4-5 kişi daha var. Kusura bakmayın .@Marley15 TEBRİKLER DOSTUM WONNNNNN 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥 YANDI BURALAR
İkimizde kazandık 😀Valla zoru zoruna
Reisim beni de alabilir misin en başından beri vardım bendeDost sen de vardın kusura bakma gücüm yetmedi. Böyle 4-5 kişi daha var. Kusura bakmayın .
Faturam kapanmış vallahi oturdum kapıya yan tarafın wifiden bağlandım hava buz gibi elim ayağım dondu uyku yok evde internet yok yemin ediyorum soğuktan perişan oldum takip ederken 😊Aynen Dostum 🙏
Ona bakarsan bende varım önemli olan ilk başından beri takip etmek değilmişReisim beni de alabilir misin en başından beri vardım bende
Listeye yazmışsın ama çıkardın galiba dostum canın sağolsun olsun ne yapalım 🙏Dost sen de vardın kusura bakma gücüm yetmedi. Böyle 4-5 kişi daha var. Kusura bakmayın .
Unutmus veya karıştırmıştırListeye yazmışsın ama çıkardın galiba dostum canın sağolsun olsun ne yapalım 🙏
Seçtikleri değil mi dostumBeyler takip eden 8 10 kişi var herkese atsa 2k eder zaten 5k aldı. Bu sefer şans seçtiklerine güldü alınma olmasın yine açılır rol onda da almayanlar alır.
Sonradan gelenlerin alması can sıkıyor dostBeyler takip eden 8 10 kişi var herkese atsa 2k eder zaten 5k aldı. Bu sefer şans seçtiklerine güldü alınma olmasın yine açılır rol onda da almayanlar alır.
100 tane rolling takip ettim ben bir haftadır. Elime geçtikçe de dağıtan insanım. 2 si anca adımı yazdı. Yazdıklarımda başından beri takip etmeyen var mı . Çok biliyorsanız siz yapın. 5 k kazan 3 k sını dağıt. Kaç kez dağıttınız. Millet 15-20 çekip 2 kişi roll açtırıyor. Herkesi nasıl yazalımOna bakarsan bende varım önemli olan ilk başından beri takip etmek değilmiş
Bence de karıştırdı sanırım listede yokum sandı listeye almıştı beni evetUnutmus veya karıştırmıştır
Liste burası beyler. Bence uzatma olmasın. Tebrik edelim.Maçı hiç ettiler
Olur da gelirse
@Yapabilirim
@Arslnnnnn
@hnkr1903
@SaHgEc
@ALoNeDarK
Liste bu emeğinize sağlık
Reisim roll finish mi?100 tane rolling takip ettim ben bir haftadır. Elime geçtikçe de dağıtan insanım. 2 si anca adımı yazdı. Yazdıklarımda başından beri takip etmeyen var mı . Çok biliyorsanız siz yapın. 5 k kazan 3 k sını dağıt. Kaç kez dağıttınız. Millet 15-20 çekip 2 kişi roll açtırıyor. Herkesi nasıl yazalım
Kesinlikle haklısın dostum sende ben gibisin 🙄🙄100 tane rolling takip ettim ben bir haftadır. Elime geçtikçe de dağıtan insanım. 2 si anca adımı yazdı. Yazdıklarımda başından beri takip etmeyen var mı . Çok biliyorsanız siz yapın. 5 k kazan 3 k sını dağıt. Kaç kez dağıttınız. Millet 15-20 çekip 2 kişi roll açtırıyor. Herkesi nasıl yazalım
Ben çok dağıttım profilimden kontrol edebilirsin100 tane rolling takip ettim ben bir haftadır. Elime geçtikçe de dağıtan insanım. 2 si anca adımı yazdı. Yazdıklarımda başından beri takip etmeyen var mı . Çok biliyorsanız siz yapın. 5 k kazan 3 k sını dağıt. Kaç kez dağıttınız. Millet 15-20 çekip 2 kişi roll açtırıyor. Herkesi nasıl yazalım