Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Marley / Kasa 1K Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SaHgEc

BEŞİKT🖤ŞK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,800
20,177
113
Dost sen de vardın kusura bakma gücüm yetmedi. Böyle 4-5 kişi daha var. Kusura bakmayın .
Listeye yazmışsın ama çıkardın galiba dostum canın sağolsun olsun ne yapalım 🙏

Arslnnnnn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,448
11,745
113
Beyler takip eden 8 10 kişi var herkese atsa 2k eder zaten 5k aldı. Bu sefer şans seçtiklerine güldü alınma olmasın yine açılır rol onda da almayanlar alır.

tom4175

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,854
3,812
113
Kardeş ödül giden arkadaşlara helali hoş olsun kimse gönül koyup darilmasin elden gelen buymuş nasip

Marley

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
45,442
28,761
113
Ona bakarsan bende varım önemli olan ilk başından beri takip etmek değilmiş
100 tane rolling takip ettim ben bir haftadır. Elime geçtikçe de dağıtan insanım. 2 si anca adımı yazdı. Yazdıklarımda başından beri takip etmeyen var mı . Çok biliyorsanız siz yapın. 5 k kazan 3 k sını dağıt. Kaç kez dağıttınız. Millet 15-20 çekip 2 kişi roll açtırıyor. Herkesi nasıl yazalım

ahmetc10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
43,416
7,837
113
100 tane rolling takip ettim ben bir haftadır. Elime geçtikçe de dağıtan insanım. 2 si anca adımı yazdı. Yazdıklarımda başından beri takip etmeyen var mı . Çok biliyorsanız siz yapın. 5 k kazan 3 k sını dağıt. Kaç kez dağıttınız. Millet 15-20 çekip 2 kişi roll açtırıyor. Herkesi nasıl yazalım
Reisim roll finish mi?

SaHgEc

BEŞİKT🖤ŞK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,800
20,177
113
Kesinlikle haklısın dostum sende ben gibisin 🙄🙄

Farukozturkjk19033

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,621
2,993
113
Ben çok dağıttım profilimden kontrol edebilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...