Hiç sıkıntı yok dost gelsin de buralardayız nasıl olsaDostlar ibanları @vurucu999 ya atın.
Güncelleme var çekim için bekleyeceğiz gelince dağıtımları yaparız
Haşim sen bi geldin pir geldin. Maç tehlikedeydi 20 yazıyor dedin. Sonra ne olduysa dep kuruduMola ya Dep çevirmeye çalışıyor
Kesene bereket dost tekrardan acelesi yok ne zaman olursa birazdan uyuruz zatenDostlar ibanları @vurucu999 ya atın.
Devrem bol kazanç olsun inş. Kesene bereket olsun.Dostlar ibanları @vurucu999 ya atın.
Haşim kim arkadaş Haşim nerden çıktı ya 🤔Haşim sen bi geldin pir geldin. Maç tehlikedeydi 20 yazıyor dedin. Sonra ne olduysa dep kurudu
Beyler siz de bu sırada IBAN atın bana dmden@vurucu999 Çekim geldi güncelleme bitmiş
İban at kardo
Bida atarsak yanlışlıkla 2 defa gönderiyor musun 🥸Beyler siz de bu sırada IBAN atın bana dmden
Ahhayw keşke dostBida atarsak yanlışlıkla 2 defa gönderiyor musun 🥸
Haşim drğilmi kral. Hasim mi senin ad pardon 😀 😀 😀 😀Haşim kim arkadaş Haşim nerden çıktı ya 🤔
Haşim de değil hasim de değil reis nerden çıkarıyonuz garip garip isimleri anlamadım ki. Normalde ismim Mehmet ama bugün ismim singo 🥸🧒🏿Haşim drğilmi kral. Hasim mi senin ad pardon 😀 😀 😀 😀