- 88,663
- 30,919
- 113
Ona ozel atılıyo harac gbı dusun@Enişte yok dost burda ayıp etmişsin![]()
Ona ozel atılıyo harac gbı dusun@Enişte yok dost burda ayıp etmişsin![]()
Macları sen de ıyısın dostÖdülleri yolladık beyler marley dostumuz devam etsin role bizde ödül alalım seriden
At bi 80 diyelim dostMacları sen de ıyısın dost
Gelmemıskı dahaAt bi 80 diyelim dost
Heyecanlanma dost gelir birazdan attım geç düşüyo bazenGelmemıskı daha
Arkadaşlar paraları bitirsin de yeni rollingi öyle açayım . Zaten sürekli aynı kişiler . Artık aynı kişiler ellerine geçtiğinde rolling de açsın lütfen . Bu çark böyle dönmez . Rolling açmak için illa 10 k olması gerekmiyor . Rica ediyorum dostlar çarkı dondurelim . 50 ile açsanız bile yeter yaÖdülleri yolladık beyler marley dostumuz devam etsin role bizde ödül alalım seriden
Dur acacam benArkadaşlar paraları bitirsin de yeni rollingi öyle açayım . Zaten sürekli aynı kişiler . Artık aynı kişiler ellerine geçtiğinde rolling de açsın lütfen . Bu çark böyle dönmez . Rolling açmak için illa 10 k olması gerekmiyor . Rica ediyorum dostlar çarkı dondurelim . 50 ile açsanız bile yeter ya
Crazy time a girdim para bitti 0Arkadaşlar paraları bitirsin de yeni rollingi öyle açayım . Zaten sürekli aynı kişiler . Artık aynı kişiler ellerine geçtiğinde rolling de açsın lütfen . Bu çark böyle dönmez . Rolling açmak için illa 10 k olması gerekmiyor . Rica ediyorum dostlar çarkı dondurelim . 50 ile açsanız bile yeter ya
Sen zaten açıyorsun kanka herkese söylüyorumDur acacam ben
Bn uclu kombıne yapacam takıpleyen 4 kısıyı gorurukRecep hangimiz açalım
Tamam ben rollden devam edeyimBn uclu kombıne yapacam takıpleyen 4 kısıyı goruruk