- 7,620
- 2,953
- 113
Kafana göreDostlar ben @mardinli47 ye 180 atacağım hedef 600 olacak . 400 dağıtım . Kendim de 200 le rolling yapacağım 3 adım o olursa yine 400 dağıtım . Şu an kim varsa onlar dahil . Bir anda son adımda patlamak istemiyorum .
Kafana göreDostlar ben @mardinli47 ye 180 atacağım hedef 600 olacak . 400 dağıtım . Kendim de 200 le rolling yapacağım 3 adım o olursa yine 400 dağıtım . Şu an kim varsa onlar dahil . Bir anda son adımda patlamak istemiyorum .
Ne dıyosan oDostlar ben @mardinli47 ye 180 atacağım hedef 600 olacak . 400 dağıtım . Kendim de 200 le rolling yapacağım 3 adım o olursa yine 400 dağıtım . Şu an kim varsa onlar dahil . Bir anda son adımda patlamak istemiyorum .
Tamamdır dostumDostlar ben @mardinli47 ye 180 atacağım hedef 600 olacak . 400 dağıtım . Kendim de 200 le rolling yapacağım 3 adım o olursa yine 400 dağıtım . Şu an kim varsa onlar dahil . Bir anda son adımda patlamak istemiyorum .
Aaaa alı kardesım geldıBol şansınız olsun eski dostlar
Yozgatlı kanks naberAaaa alı kardesım geldı
Kesene bereket dost tskler rolling icinDostlar ben @mardinli47 ye 180 atacağım hedef 600 olacak . 400 dağıtım . Kendim de 200 le rolling yapacağım 3 adım o olursa yine 400 dağıtım . Şu an kim varsa onlar dahil . Bir anda son adımda patlamak istemiyorum .
Masa tenısı tek at dostNabıyoz simdi ne sekilde kaybediyoz dost
Gaza getirme şunu 😀Masa tenısı tek at dost
Cansın kadim dostumAaaa alı kardesım geldı
Degosmez kardesımızGaza getirme şunu 😀
Bol şans bobGaza getirme şunu 😀
Nasılsın yoksun bu aralar arada selam verın daaCansın kadim dostum
Deprem bölgesindeydik knkNasılsın yoksun bu aralar arada selam verın daa
Gecmıs olsun etkılendınızmı cokDeprem bölgesindeydik knk
Çok vahim knk gösterildiği gibi değil tvde çok daha vahimGecmıs olsun etkılendınızmı cok