- 31,264
- 25,866
- 113
Herkes kalbinin ekmeğini yer brocum bugünü böyle geçirir yarın dışlanır ortamı bulamaz yada tam tersi hakettiğini yaşıyor herkesNeyse bakanda olmamış güzel bende o kişiyi başka zaman bozarım
Herkes kalbinin ekmeğini yer brocum bugünü böyle geçirir yarın dışlanır ortamı bulamaz yada tam tersi hakettiğini yaşıyor herkesNeyse bakanda olmamış güzel bende o kişiyi başka zaman bozarım
Çoğu kişi bu yüzden çekiliş açmıyor malesef bende dahil. Bazıları alıyor ama bir tane çekilişi para atmışlığı yoktur.Neyse bakanda olmamış güzel bende o kişiyi başka zaman bozarım
Abi takılmayacak gibi değil bide bana laf çarpıyo para isteyip alamayınca lan olsa veririm zaten 800 gelmiş 4 kişi 100er vermişim alamayınca kötü biz oluyoruzBöyle şeyleri takmayın la sen kendi içini bil gerisini boşver herkes herşeyi görüyor zaten
Gördüm o kişinin dediği lafida okudum da yazdiginida kalp kırmak istemedim salla boşver yoksay görmezsin bı daha yazdıklarını.Abi takılmayacak gibi değil bide bana laf çarpıyo para isteyip alamayınca lan olsa veririm zaten 800 gelmiş 4 kişi 100er vermişim alamayınca kötü biz oluyoruz
Ban olayı olmasa çok mevzum döner burda ondan korktuğum için makaraya vuruyorum hep 😃Ooo kaos
Namık Kemal yine hep aynı :\Ban olayı olmasa çok mevzum döner burda ondan korktuğum için makaraya vuruyorum hep 😃
Boswer kal burda ban sıkıntıBan olayı olmasa çok mevzum döner burda ondan korktuğum için makaraya vuruyorum hep 😃
10Chicago iy 60 lazım 😂
Milwaya da onu dediler dur bitsinE gelmiş chi
Sen daha bu kardeşini tanımadınNamık Kemal yine hep aynı :\