- 45,466
- 28,780
- 113
Dost yanliş hatırlamıyorsam sen 30-40 k çekimi paylaşıp kimse 5 kuruş atmayan arkadaş değil miydin. Yanlış mı hatırlıyorumTebrikler reis tebrikler
Dost yanliş hatırlamıyorsam sen 30-40 k çekimi paylaşıp kimse 5 kuruş atmayan arkadaş değil miydin. Yanlış mı hatırlıyorumTebrikler reis tebrikler
JokeeeeeeerDost yanliş hatırlamıyorsam sen 30-40 k çekimi paylaşıp kimse 5 kuruş atmayan arkadaş değil miydin. Yanlış mı hatırlıyorum
Öyle miydi ben hatırlamıyorumDost yanliş hatırlamıyorsam sen 30-40 k çekimi paylaşıp kimse 5 kuruş atmayan arkadaş değil miydin. Yanlış mı hatırlıyorum
Yok haci sen başkasıyla karıştırdınDost yanliş hatırlamıyorsam sen 30-40 k çekimi paylaşıp kimse 5 kuruş atmayan arkadaş değil miydin. Yanlış mı hatırlıyorum
Dost sen maça odaklan büyü bozulmasın şimdi biz onu sorgularız 🤣🤣🤣🤣Dost yanliş hatırlamıyorsam sen 30-40 k çekimi paylaşıp kimse 5 kuruş atmayan arkadaş değil miydin. Yanlış mı hatırlıyorum
Bokunu çıkarmayalım dost. 2 de mi 3 de mi patlarız diye hesap yapıyorum ben 😀Yolla dost sen 6 7 adım gidersin gibi bugün 🤣🤣 @Marley15
2 gelir inşallah da 3ü değerlendiririz biBokunu çıkarmayalım dost. 2 de mi 3 de mi patlarız diye hesap yapıyorum ben 😀
Basket bülteni dar ama güzel maçlar var yaparsın senBokunu çıkarmayalım dost. 2 de mi 3 de mi patlarız diye hesap yapıyorum ben 😀
Sen 4 de de 3 bitir dostBokunu çıkarmayalım dost. 2 de mi 3 de mi patlarız diye hesap yapıyorum ben 😀
Ne alaka yahu iftira atma kardesmBokunu çıkarmayalım dost. 2 de mi 3 de mi patlarız diye hesap yapıyorum ben 😀
Sana bi sey dememiş laNe alaka yahu iftira atma kardesm
Ohooo şimdiden kaybın hesabını yapıyor böyle ilerleyemeyiz😀😀Bokunu çıkarmayalım dost. 2 de mi 3 de mi patlarız diye hesap yapıyorum ben 😀
Bol sansBol şans ulaşırsak ulaşırız
Sana yazmadım ki ben onu 🤣Ne alaka yahu iftira atma kardesm
Dost sakin ol bişey demediNe alaka yahu iftira atma kardesm
İns kazanırsın size bol şansSana yazmadım ki ben onu 🤣
Yanlış hatırlıyor olabilirim . Eski mesajlar gözükmüyor. Toteme devam o zaman
Valla öyle hep o kafayla oynuyoruz. Neyse traşı kesip kuponu atayım 😀Sen 4 de de 3 bitir dost