- 45,373
- 28,753
- 113
5 dk ya başlıyoruz
Bol şanslar reis5 dk ya başlıyoruz
Oo amirim saygılar bol şanslar5 dk ya başlıyoruz
Sağolun kardolar . Dün gece sen de olaydın keşke kardo . Seni de ara yerden çıkarırdık 😀Oo amirim saygılar bol şanslar
Oo virgun mu vardı geceSağolun kardolar . Dün gece sen de olaydın keşke kardo . Seni de ara yerden çıkarırdık 😀
Olsun bizide bugün çıkarırsın aradan 3 k yap hele gerisi kolaySağolun kardolar . Dün gece sen de olaydın keşke kardo . Seni de ara yerden çıkarırdık 😀
Bol sans emre.sizin para sansli geldi bi yurur gibi oldum sonra dusdum.ama arada extra sigara ikmali ve kupon yapdim onlar kar kaldi tabi kupon tutarsa.ben eslik etmek isterdim ama daha hic uyymadim dayanabildigim kdr eslik edeyim5 dk ya başlıyoruz
50 freebeti 650 yaptık hepsi o 🤣Olsun bizide bugün çıkarırsın aradan 3 k yap hele gerisi kolay![]()
Bol şans5 dk ya başlıyoruz
Yat uyu kardo . Kendine acı çektirme bu rollingden bir şey olmazBol sans emre.sizin para sansli geldi bi yurur gibi oldum sonra dusdum.ama arada extra sigara ikmali ve kupon yapdim onlar kar kaldi tabi kupon tutarsa.ben eslik etmek isterdim ama daha hic uyymadim dayanabildigim kdr eslik edeyim
Umarım 6500 yaparsın dost sende benim gibisin de hiç iyi değil elimize 500 gectimibkime versek diye bakıyoruz50 freebeti 650 yaptık hepsi o 🤣
Bol şans dostum
Bol şanslar
Haydi bol sanske5 dk ya başlıyoruz