vay anasını umarım kazanırsın dost@KaRaa dostumuza teşekkürler aynı anda farukla mesaj attılar roll için çift rolling 😀
Bol şanslar@KaRaa dostumuza teşekkürler aynı anda farukla mesaj attılar roll için çift rolling 😀
Dddsd@KaRaa dostumuza teşekkürler aynı anda farukla mesaj attılar roll için çift rolling 😀
Triple double gelir mi@KaRaa dostumuza teşekkürler aynı anda farukla mesaj attılar roll için çift rolling 😀
Ulaaa kara bu hafta kaçırma şu artemi..önceden yaz..ta gecr gordum msjinivay anasını umarım kazanırsın dost
tamam yazarım sana broUlaaa kara bu hafta kaçırma şu artemi..önceden yaz..ta gecr gordum msjini
Bol şanslar dost@KaRaa dostumuza teşekkürler aynı anda farukla mesaj attılar roll için çift rolling 😀
Bolşanss@KaRaa dostumuza teşekkürler aynı anda farukla mesaj attılar roll için çift rolling 😀
Akşamdan beri biri yazmadı. 3 dk içinde coşturdunuz . Sağol kardovay anasını umarım kazanırsın dost
kazanda sende başkalarına yaptır hadiAkşamdan beri biri yazmadı. 3 dk içinde coşturdunuz . Sağol kardo
Geç yazıyorsun..ta 8de verdim hesabımı ..sen 9.30 da yazmışsın..ben de o msji 12 de falan gordumtamam yazarım sana bro
Bı futbol bı basket..Adım 1
Say Sinan muz lazım
Bol şanslar dostAdım 1