- 45,330
- 28,677
- 113
Bol şans
Sen nerdesin la bı kayboluyon bı beliriyon Teheccüd e mi kalktın gülümBol şanslar gece kuşu
Deneme bonusu kuyruğu bekliyoz annin skim haaaytBı 500 de bize lazım dost bol sans
Selam kardom 😍Bol şanslar gece kuşu
Hepimize çok 500 lazım kardo 😀Bı 500 de bize lazım dost bol sans
Bu nasıl bağımlılık dost maçlara bakmadan maç oynamak için para yatiriyonAdım 1
Bets10 da maç kalmamış awEkli dosyayı görüntüle 299980
Dmler kapanmış yine tebrikler dostSelam kardom 😍
Hepimize çok 500 lazım kardo 😀
Bol şanslarBol şans
İşler kesat moraller 0 aw yaSen nerdesin la bı kayboluyon bı beliriyon Teheccüd e mi kalktın gülüm
Moraller hep 0 gülümİşler kesat moraller 0 aw ya
Dm 1 aydır kapalı dost . İnsanlara laf anlatamiyorum . Geçen 3 ortak slottan vuruyoruz . Atıyorum . Bana niye dm atmadin diye azar işitiyorum. Ben adama 4 kez şans parası atmışım . Bana 50 TL rolling yap diye para vermiş laf ediyor .Dmler kapanmış yine tebrikler dost
Anlatma salla gitsin bak penaltıci her gün 50k indiriyo bı kere kapadigini görmedimDm 1 aydır kapalı dost . İnsanlara laf anlatamiyorum . Geçen 3 ortak slottan vuruyoruz . Atıyorum . Bana niye dm atmadin diye azar işitiyorum. Ben adama 4 kez şans parası atmışım . Bana 50 TL rolling yap diye para vermiş laf ediyor .
Öyle de ayıp oluyor kankaAnlatma salla gitsin bak penaltıci her gün 50k indiriyo bı kere kapadigini görmedim
Ortak başı kaç TL düştü?Dm 1 aydır kapalı dost . İnsanlara laf anlatamiyorum . Geçen 3 ortak slottan vuruyoruz . Atıyorum . Bana niye dm atmadin diye azar işitiyorum. Ben adama 4 kez şans parası atmışım . Bana 50 TL rolling yap diye para vermiş laf ediyor .
Tahmin ediyorum kim olduğunu 😂😂Dm 1 aydır kapalı dost . İnsanlara laf anlatamiyorum . Geçen 3 ortak slottan vuruyoruz . Atıyorum . Bana niye dm atmadin diye azar işitiyorum. Ben adama 4 kez şans parası atmışım . Bana 50 TL rolling yap diye para vermiş laf ediyor .
Sen niye bana küfür ettin dost hiç yakışmadı sanaOrtak başı kaç TL düştü?
Bir haftalik afyon tatili düştü dost . Villa kiraladik 🤣Ortak başı kaç TL düştü?