- 11,577
- 6,826
- 113
2-9
İyide işte öyle paralar 5-6 ayda bir geliyor zor yani ben illegal bıraktım daha 40 gündür hiç çekim yok olmaması da sürpriz değil zaten de 50 liralık kupon yapıyoruz 100-200k paraları kazanmak zor eğer her ay 30-40k sırf kumara ayırmıyorsanBorc bitti ceb boşaldi eniste bi 100 200k vurabilsek te kışın rahat etsek para denen illet yakamızı bırakmıyor ki eniste
Haydi bol şans dost
Aynen arada yuksek tutarlar denk geliyor yine bi kaç ay beklemek lazım dost valla 1k parayi futbolda 8k yapıp slota girip ayni gün 170k yapmıştım yeter ki sans yanında olsun küçük paraylan da büyük vurgunlar yapılabiliyor enisteİyide işte öyle paralar 5-6 ayda bir geliyor zor yani ben illegal bıraktım daha 40 gündür hiç çekim yok olmaması da sürpriz değil zaten de 50 liralık kupon yapıyoruz 100-200k paraları kazanmak zor eğer her ay 30-40k sırf kumara ayırmıyorsan
Bol sanslar @Aktas25 kesene bereket
Öyle tabi ama slot oynanmaz netAynen arada yuksek tutarlar denk geliyor yine bi kaç ay beklemek lazım dost valla 1k parayi futbolda 8k yapıp slota girip ayni gün 170k yapmıştım yeter ki sans yanında olsun küçük paraylan da büyük vursunlar yapılabiliyor eniste
Aynennn haydiiEv atmazsa bu iş olmaz
Ins cicekler acar be eniste puahaÖyle tabi ama slot oynanmaz net
Çok zor kazanç sağlamak ben eğer slot oynamasam kumarı bırakmıştım çoktan vizyonsuzuz işte bir de bagımlıyız bakalım çiçekler mi açar laleyi mi genişletirler görecez ilerleyen zamanda
Müthiş yorum dost puahaEv atmazsa bu iş olmaz
Olyyo gibiHerhalde kimse birsey yazmıyorsa lose oldu burası da
Millet paralı dost baksana kimse yok konuda puahaOlyyo gibi
Senle ben kaldık zaten rol almayan kanka 😂Millet paralı dost baksana kimse yok konuda puaha