- 45,280
- 28,728
- 113
Kanka bu youwin freebetinin şartlarını biliyor musunKul adı şifre ver de roll nasıl yapılır öğretelim dost
Kanka bu youwin freebetinin şartlarını biliyor musunKul adı şifre ver de roll nasıl yapılır öğretelim dost
Yok youein muwin bilmem benKanka bu youwin freebetinin şartlarını biliyor musun
Sart yok yapistir gelsinKanka bu youwin freebetinin şartlarını biliyor musun
Bu vbet bana 3.4 ay boyunca her ay 20 freebet ekledi bi cekim yapamadim hatta bazi aylar 2 defa ekledi.kasimin 1inde yine ekledi 500 cektim ondan sonra tovbe etti eklemiyor bonus 😁Vbet ilk kez bonus tanımlamış
Benim son 3 ay en az 50 k yatırım var . İlk defa ekleniyor . Hep seka grubundan çektim burada zarardayim ama vermiyorlardiBu vbet bana 3.4 ay boyunca her ay 20 freebet ekledi bi cekim yapamadim hatta bazi aylar 2 defa ekledi.kasimin 1inde yine ekledi 500 cektim ondan sonra tovbe etti eklemiyor bonus 😁
Gelecek gibi oldu bu da kayıpSart yok yapistir gelsin
G olsun vbeti vurdun mu?Gelecek gibi oldu bu da kayıp
Sadece canlı NBA da geçerliG olsun vbeti vurdun mu?
30 dk var iyi calis 😁NBA lar başlamasini bekliyorum
Valla canliyken oynayacağım için çalışmaya gerek yok30 dk var iyi calis 😁
Maclar bitti la.ufaklik uyandi uyumuyor onun yuzunden bende uyuyamadim 2 saattir kucagimda sallaya sallaya evi 100 tur attim kupon atta ona bakam vakit gecsinValla canliyken oynayacağım için çalışmaya gerek yok
Boston periyotta kaybettikMaclar bitti la.ufaklik uyandi uyumuyor onun yuzunden bende uyuyamadim 2 saattir kucagimda sallaya sallaya evi 100 tur attim kupon atta ona bakam vakit gecsin
Sakat mac secmissin 2sindede eksik cokmus.neyse g olsun diyip gecicezBoston periyotta kaybettik