- 90,522
- 100,098
- 113
Bütler de mi kurtardın recoButler saolsun kırtardı
Bütler de mi kurtardın recoButler saolsun kırtardı
Kanka yaz yazma . Yoksa dm atman yeterli 2 etkinlik attın benim için yeterliBen etkinlik için yazmadım dostlar yanlış anlaşılmasın
Ag recebin 12 msji yok konuda 😁nreceb haric herkes yazmis 12 msjKardo konu içinde 12 mesajı olanları yazar misin . Dağıtımi da yap lütfen . Benim payfix telefon güncellemesinden dolayı mail attım kapalı .
Eywallah dost arkadaşlar yararlansınKanka yaz yazma . Yoksa dm atman yeterli 2 etkinlik attın benim için yeterli
Profesyonel rollcu o dayı 2 mesajı 20 gösterirAg recebin 12 msji yok konuda 😁nreceb haric herkes yazmis 12 msj
Kanka sana bak diyeceğim PC yok . Payfix kapalı diyeceksin 😀 Liste yapar mısın 😀Ag recebin 12 msji yok konuda 😁nreceb haric herkes yazmis 12 msj
Gecti o is bro.pc olmasi sart deilki bu is.ayrica payfixide gunduz kullanamiyorum gece 1den sabah 7ye kdr atis serbest.Kanka sana bak diyeceğim PC yok . Payfix kapalı diyeceksin 😀 Liste yapar mısın 😀
Alma lısteye kural kuraldırAg recebin 12 msji yok konuda 😁nreceb haric herkes yazmis 12 msj
Verimmi abime bı maç 💚😂Bir adım daha atıp şu ana kadar totemcilere 60 ar atalım dediğim kural ile . 319 u gitti zaten 30 ar atmak olmaz şimdi
Sen 2 kişi yaz bana ben onlara 50ser aticam kalana sen at dostBir adım daha atıp şu ana kadar totemcilere 60 ar atalım dediğim kural ile . 319 u gitti zaten 30 ar atmak olmaz şimdi
Erhan saniyeyle kaçırdık kanka bekle kupon wonlasin yazsınlar 😀Sen 2 kişi yaz bana ben onlara 50ser aticam kalana sen at dost
Bol şanslarKaybederse ben de 0 im Ekli dosyayı görüntüle 292013
Haydi gelir işalla bol şansKaybederse ben de 0 im Ekli dosyayı görüntüle 292013