- 51,717
- 48,897
- 113
42 dedim ama daha fazlasını attılar40 geçecek diyen kimdi![]()
42 dedim ama daha fazlasını attılar40 geçecek diyen kimdi![]()
31 tebrikler yazacaksın diye korktum38 tebrikler @Masic
Hoşgeldin dostTebrikler dostum daim olsun 👏🏻 👏🏻👏🏻
daha fazlasını attlar helalBendim
Seni heryerde kıstıracak uyuşturucunun etkisinden çıkartacam seniBenimle bir sorunu yok iki kişiden para almış ödememiş geçenlerde de rol parasın i alıp kaçtı forumdan bende ona adamların parasını öde diyorum oda cildirip yazıyor sağa sola gereksiz biri boşver konuşur durur adamsa aldığı paraları ödesin önce
😁31 tebrikler yazacaksın diye korktum
Yaparsın sen dost helalin varSeni heryerde kıstıracak uyuşturucunun etkisinden çıkartacam seni
Hoşbuldum dostum nasılsınHoşgeldin dost
Bence sen önce çalış biraz para kazan birclarini öde ne bileyim güzel şeyler yapmayı öğren senin için en iyisi bu sankiSeni heryerde kıstıracak uyuşturucunun etkisinden çıkartacam seni
Özelden yazdım sana Laz bak heleSen bu vasıfla çoluk çocuğunun yüzüne bakabiliyorsan onlarda sana baba diyorsa maşallah diyeyim ne diyeyim yalancı herif
Çok şükür meslgimiz var işimiz var evimiz hayatımız Allah olmayanlarada versin iki tane aslan gibi evlat büyüttük askerliklerini yaptılar meslekleri ellerinde gücümüz yettiginceSen bu vasıfla çoluk çocuğunun yüzüne bakabiliyorsan onlarda sana baba diyorsa maşallah diyeyim ne diyeyim yalancı herif
Bol şans kurusun