- 16,655
- 12,796
- 113
Eline sağlık kanka
Eline sağlık kanka
Ne demek ins roll basarili olurEline sağlık olsun kanka
Mesaj sayısı belli zaten knkBeyler benim nickle aynı sonunda 37 olan biri var bana ödül çıkınca yazıyor millete bazen ben değilim o ayık olun
Mesaj sınırı var mı dost takipçileri listeyi hazırladım.yoksasonuçlandı everymatrix hızlı sonuçlandırıyo
Kım o o cBeyler benim nickle aynı sonunda 37 olan biri var bana ödül çıkınca yazıyor millete bazen ben değilim o ayık olun
Dost ben hazırlayıp etiket attım zatenMesaj sınırı var mı dost takipçileri listeyi hazırladım.yoksa
Adam drogbaya liste yap diyor sen adami almamissin bile puahhahah
SkendalAdam drogbaya liste yap diyor sen adami almamissin bile puahhahah
Bi kere denk geldim kanka hayatındiniyle papaz olduk burda ona yazmış o da beni dolandırıcı belledi 🤣Kım o o c
Dost takip edenleri listeye alın dedi bende aldım o yok diye ayrıca o mesajı görmemişim ekleriz hemenAdam drogbaya liste yap diyor sen adami almamissin bile puahhahah
Liste sende dagitim sende basarili olursa arkaadasBen dahil 5 kizi
bilimsel ve objektif yaklasmısAdam drogbaya liste yap diyor sen adami almamissin bile puahhahah
Adam liste isi için bana yazmıştı ya hani dost uğraşıyoruz arkada yarım saattirDost ben hazırlayıp etiket attım zaten
Aktasi alma dost seni almamis puahhahahahMesaj sınırı var mı dost takipçileri listeyi hazırladım.yoksa
😄😄Aktasi alma dost seni almamis puahhahahah