- 48,800
- 20,177
- 113
Yüreğine sağlık Dostum sayende gece gece iyi heyecan yaşadık 👏👏👏
Yüreğine sağlık Dostum sayende gece gece iyi heyecan yaşadık 👏👏👏
Görürler 😄Uzatma dahıldır inşallah 😅😅
Olmasa daha iyi de dahildir sonuclanmaz simdi puhahaUzatma dahıldır inşallah 😅😅
Kesene bereket3 kişi dedim ama hak geçmesin daha fazla takip eden 5 kişiyi yazıcam bir sonraki mesajda.
Kesene breket dost3 kişi dedim ama hak geçmesin daha fazla takip eden 5 kişiyi yazıcam bir sonraki mesajda.
Tebrikler kesene bereket3 kişi dedim ama hak geçmesin daha fazla takip eden 5 kişiyi yazıcam bir sonraki mesajda.
degisiyo bazen dost sonuclanabiliuorOlmasa daha iyi de dahildir sonuclanmaz simdi puhaha
O ihtimalde var dimi dostOlmasa daha iyi de dahildir sonuclanmaz simdi puhaha
kesene bereket kral3 kişi dedim ama hak geçmesin daha fazla takip eden 5 kişiyi yazıcam bir sonraki mesajda.
Kesene bereket3 kişi dedim ama hak geçmesin daha fazla takip eden 5 kişiyi yazıcam bir sonraki mesajda.
Aynen betco iste ortasi yokdegisiyo bazen dost sonuclanabiliuor
👏👏👏👏3 kişi dedim ama hak geçmesin daha fazla takip eden 5 kişiyi yazıcam bir sonraki mesajda.
Zaten 5-6 kişi falan iz sanırım3 kişi dedim ama hak geçmesin daha fazla takip eden 5 kişiyi yazıcam bir sonraki mesajda.
Betcoda var öyle durum ne yazık ki delirtiyor Dostum aynenAynen betco iste ortasi yok
Yüreğine sağlık Dostum,👏🖐@butragueno
@Saulalvarez
@gmetin
@sahgec09
@omer0978
ve @Metings1905
3 dedim 6ya çıkardık yapacak bir şey yok emeğinize sağlık dmnizi açın kupon sonuçlandıktan sonra yazıcam.
Eyvallah dost daim olsun@butragueno
@Saulalvarez
@gmetin
@sahgec09
@omer0978
ve @Metings1905
3 dedim 6ya çıkardık yapacak bir şey yok emeğinize sağlık dmnizi açın kupon sonuçlandıktan sonra yazıcam.