- 29,681
- 16,511
- 113
Kazansinda son saniyede kazansın sonuç önemli Tebrikleracı çektirerek tutmadan olmuyo zaten 4dk kala tutsaydı racona ters
Kazansinda son saniyede kazansın sonuç önemli Tebrikleracı çektirerek tutmadan olmuyo zaten 4dk kala tutsaydı racona ters
Kesinlikle dost 5 saniye kala orta alandan ne 3 lukler gördü bu gözlerGelecegı varsa son saniye gelır
Adamlar 3 dk sayi atmadi 3 atis kacti bellikj maci alt yapmak istedilerŞu girmese gelmeyecek ti Belki ne heyecanı![]()
Atısı atmamaları ılgınc laAdamlar 3 dk sayi atmadi 3 atis kacti bellikj maci alt yapmak istedilerama gelmemesi cok cok zordu
Ona ayar çekildi kardoTam 20 de bitti
Harbi bssket oynuyon omrun boyunca insan az calisirAtısı atmamaları ılgınc la
Baskonia basketbolun MK 2. Çeyrek beni yatırdı maçı alır 8 küsur oranı olmuştu fark atmışAdamlar 3 dk sayi atmadi 3 atis kacti bellikj maci alt yapmak istedilerama gelmemesi cok cok zordu
Acele etme reıs son adımgeliyo birazdan
beklemedeyizgeliyo birazdan
Sendeyiz dost 🙏geliyo birazdan
Sağlam gel dostgeliyo birazdan
Aynen bende bugun ilk yari alir diyodum ms aldi hemde ne donusle paris son 3 macida kaybetti galiba10 galibiyetten sobraBaskonia basketbolun MK 2. Çeyrek beni yatırdı maçı alır 8 küsur oranı olmuştu fark atmış
Daha 700 olamadım 😄 yarına hallederim ben bu işi 😂Acele etme reıs son adım
Maç olduğundan haberım yok oynayanlar nasıl bellı 😅😅Aynen bende bugun ilk yari alir diyodum ms aldi hemde ne donusle paris son 3 macida kaybetti galiba10 galibiyetten sobra