- 48,801
- 20,177
- 113
94_90
Biz alt oynamaya alismisiz ya ben olsam bu per ilk 4 dakika sayi ciktiginda alta yönelirdim50 Saniye var
Kral top sende artık @sinansrml63 , @Muroo1988 ve @Hakan170 in yokluğunda buradaki en tecrübeli totemcisin getirt su 3. Kuponu sana zahmetMasic derse yapariz dost![]()
Ben basket oynamayı çok sevmiyorum dostum her türlü oynamazdim ama iyi maç olduBiz alt oynamaya alismisiz ya ben olsam bu per ilk 4 dakika sayi ciktiginda alta yönelirdim
Resmen sıfır savunma oldu ortada 3 lük sadece 2 adetÇok iyi sayı çıktı az buçuk 3.ceyrek izleyen kişi bu maçtan parayı vurdu bence
Nasi alıştın alt oynama dost burdaki herkes üst oynamaya aliskindirBiz alt oynamaya alismisiz ya ben olsam bu per ilk 4 dakika sayi ciktiginda alta yönelirdim
Dost bizim bir dost var @Mülayim6060 bize sunu fark ettirdi sayi atmasını beklemektense atmmamasi beklemek daha kolayNasi alıştın alt oynama dost burdaki herkes üst oynamaya aliskindir
Doğru diyon aslında ama alt alincada yatıyor bu sefer ne malım ben diyorum üst oynuyorum gene yatıyor garip bir durum oluyorDost bizim bir dost var @Mülayim6060 bize sunu fark ettirdi sayi atmasını beklemektense atmmamasi beklemek daha kolay![]()