- 48,801
- 20,177
- 113
Bit artık
Kral harbiden ne iştir anlamadım para varken 3-4 defa adamın alt oynadığı maça ben ust oynamisim hepsinde patates olduk adam oynadığı maçı kurutuyor.Dost bizim bir dost var @Mülayim6060 bize sunu fark ettirdi sayi atmasını beklemektense atmmamasi beklemek daha kolay![]()
Oyle dost az once bir brezilya basket 3 dakika ev sayi atmadiKral harbiden ne iştir anlamadım para varken 3-4 defa adamın alt oynadığı maça ben ust oynamisim hepsinde patates olduk adam oynadığı maçı kurutuyor.
Bu adam yüzünden basket maçlarına üst oynamaya korkuyoruz ya o da alt oynamissa diyeDost bizim bir dost var @Mülayim6060 bize sunu fark ettirdi sayi atmasını beklemektense atmmamasi beklemek daha kolay![]()
Ben altta alistim gibi dost sadece takim tutturamiyorum suandaBu adam yüzünden basket maçlarına üst oynamaya korkuyoruz ya o da alt oynamissa diye
Ilk 6 dakika 6 ciktiysa o takim kurumaz genelde ya cok cikan maca bakicaksin ya da çeyrek basiİlk 4 dakika da 6 sayı olmuş alt oynuyorsun sen oynadıktan sonra kalan 6 dakika da 30 sayı çıkıyor bazen o üzüyor işte
Eurolig rekoru olabilir bir periyotta çıkan Max sayı olarak100 99 scora bak
Bu euro lig degildi gercek nba di buEurolig rekoru olabilir bir periyotta çıkan Max sayı olarak