- 14,185
- 7,838
- 113
@MaximLestienne dm grubu acsana 5 kisiye en iyisi öyle
Öyle olmaz abi 650 tl kolay kazanilmiyor😅benim bildiğim takip eden demek maçın tamamını takip eden demektir dostlar. muro ilk başta yazmış 1-0 sonrası kendi de diyor dışarı çıkmış. 2-3 mesajla oluyorsa tüm rollinglere bol şans yazayım ben takip ettim diyeyim arnold kardeşimiz de maç 1-2 iken geldi onun dışında zaten takip eden yoktu maçı.
Yok ya Makara yapıyorum suratım yaOrtalik karisir ben kaciyom puahhhaha
sabaha kadar kudurabilirsin bruder aç bak konuya kim takiplemiş belli zaten boş yapmaAdamlara bak hemen örgütlenip liste yapıyor ben ona ayar oluyorum
Tebrikler dosttselamün aleyküm birazdan başlayacak Avustralya ligi Macarthur Brisbane maçı 3.5 üst olursa
Alanlar roll yapsin bariYok ya Makara yapıyorum suratım ya
Ya kardeşim bosver yorma kendini bu ayarlanmış bisey biz sadece aptallık edip inanıp geliyoruz işte hayırlısı olsun umarım ihtiyacı olana gitmiştir de zannetmiyorumbenim bildiğim takip eden demek maçın tamamını takip eden demektir dostlar. muro ilk başta yazmış 1-0 sonrası kendi de diyor dışarı çıkmış. 2-3 mesajla oluyorsa tüm rollinglere bol şans yazayım ben takip ettim diyeyim arnold kardeşimiz de maç 1-2 iken geldi onun dışında zaten takip eden yoktu maçı.
Hahah o basket roluydu knka 😄En başindan beri burdayım neden ben yokum @mehmetinho
ulan niye kafama göre yapayım bu arkadaşlar benim babamın oglu mu te allamValla kardeş ben onu bunu bilmem öyle kafanıza göre jeöen liste yapıyorsunuz başkasının ekmeğine taş koyuyorsunuz
Kişi başı 650 mi veriyor buAlanlar roll yapsin bari![]()
Olsun benide ekleyin laa soda alıcam param yokHahah o basket roluydu knka 😄
Kişi başı 650 mi veriyor bu
Arkadaşa söyleyin en başa baksın bir kimler yazmış Sen de vardınEvet öyle söyledi arkadaş
Meyveli mi anca meyvesiz alırız 😄Olsun benide ekleyin laa soda alıcam param yok![]()
Ilk yazan sensin senin hakkın var Ben istemiyorum Ben Makara yapıyorum da senin hakkın var amaEvet öyle söyledi arkadaş