- 9,633
- 9,974
- 113
St etienne 2.5 üst3 maçlık kombine yapıcam . maçları sizlerden alıcam. eğer başarılı olursak roll parası atarız.
herkes bir maç paylaşsın içinden 3 maç seçicem sonra kuponu buraya atıcam.
St etienne 2.5 üst3 maçlık kombine yapıcam . maçları sizlerden alıcam. eğer başarılı olursak roll parası atarız.
Çok mantıklı taraf oynamak böylesi bir bültende zorBrentford macı karşılıklı gol olur
Lanus maçı genel 1.5 üst3 maçlık kombine yapıcam . maçları sizlerden alıcam. eğer başarılı olursak roll parası atarız.
İy 0,5 üst 1.58 çok çok iyi dostLanus maçı genel 1.5 üst
Am gel Gorki sende para olsa 1.58 e oynamasın ilk yarı 1.5 üst yapıştır gelsinİy 0,5 üst 1.58 çok çok iyi dost
Kombine olarak leed galibiyet kg var , artı üst mü girelim🙄🙄🙄 çok fazla maç 3 tane maç oynamış gibiLeeds brendford ust ve kg
Aynen öyle dostum ben her zaman hissettigimin bir altını söylerim , para benim değil edasında uçmam🙏Am gel Gorki sende para olsa 1.58 e oynamasın ilk yarı 1.5 üst yapıştır gelsin![]()
Karşılıklı golÇok mantıklı taraf oynamak böylesi bir bültende zor
bol şanslar hocam.
3 kişiden maç aldım bazılarını değiştirdim ama.
Bol şans
bol şanslar Dortmund pen kaçırdı son dk
insanları yatırmayı bir şekilde başarıyorlar. ikinci yarı coşar dortmundbol şanslar Dortmund pen kaçırdı son dk
Seçtiğin gibi gelsin dostum , umarım son maç juventusa kalırız🍀🙏
Benim almışsın dostum, güvenin için teşekkürler şansın bol olsun3 kişiden maç aldım bazılarını değiştirdim ama.