- 18,978
- 13,041
- 113
Ne çabuk bitti dimiSahura kadar buradayız
Ne çabuk bitti dimiSahura kadar buradayız
Bol sanshepimize bol şans birazdan başlıyoruz
Sorma valla ömür geçiyor dostNe çabuk bitti dimi![]()
Son dk larda isteseler atarlardı manu çok düşmüştü oyundan ama beceriksizlerdi baya. Vardır bı hayır bunda da kısmet değilmiş diyelim sağlık olsun dost18 dakika falan 10 kişi oynadı 2 tane net kaçtı ama adam gibi pas oyunu oynamadılar resmen kendi istekleriyle berabere bitirdiler
Eyvah Eyvah bazen çok uzun sürüyor kaç dk oldu atalıvbet e attım parayı hala hesaba geçmedi
sahur derkenSahura kadar buradayız
Seneye bu zamanlar deriz artık🙏🥺sahur derkenbayramdayız dostum artık
![]()
10 dakka oldu canlı desteğe de bağlanamıyorum ne olacak bilmiyorum şimdiEyvah Eyvah bazen çok uzun sürüyor kaç dk oldu atalı
Alışkanlık olmuş dostsahur derkenbayramdayız dostum artık
![]()
Bazen sıkıntı çıkıyor orda desteğe bağlan dekont falan atınca geçiyorvbet e attım parayı hala hesaba geçmedi
5 dakikaya geçer dostum vardır bundada hayr10 dakka oldu canlı desteğe de bağlanamıyorum ne olacak bilmiyorum şimdi
Sen desteğe bağlanana kadar para daha çabuk hesaba geçer vbette10 dakka oldu canlı desteğe de bağlanamıyorum ne olacak bilmiyorum şimdi
Geçer 5 dakikayaSen desteğe bağlanana kadar para daha çabuk hesaba geçer vbette
Demiştim🙏🥰geldi arkadaşlar maç bakıyorum.
Ulan yatırması bi dert tutturması bi dert dağıtması bi dertgeldi arkadaşlar maç bakıyorum.
Acele etme dost aklına en yatan maçi doğru anda yakalageldi arkadaşlar maç bakıyorum.