- 21,886
- 3,502
- 113
Dost bu sayfada bekleme anasayfa gel eklenmistirHala eklenmedi bekliyorm
Dost bu sayfada bekleme anasayfa gel eklenmistirHala eklenmedi bekliyorm
pado bozmadı mıHala eklenmedi bekliyorm
Yani şu aralar hiç sıkıntı yaşamadım 2 gündür 140k çektim 15 20 dakka da ödedi 80 ve 60 olarakpado bozmadı mı
Çökmesinlerde bekleriz ustaArkadaşlar hesaba geçmedi canlı destek ile görüşüyorum muhtemelen dekont isteyecekler beklettim sizleri kusura bakmayin
Paraya yatmasınlar da bekleriz dostumArkadaşlar hesaba geçmedi canlı destek ile görüşüyorum muhtemelen dekont isteyecekler beklettim sizleri kusura bakmayin
sorun değil dostArkadaşlar hesaba geçmedi canlı destek ile görüşüyorum muhtemelen dekont isteyecekler beklettim sizleri kusura bakmayin
Şikayet başlığı açarsan tüm ekip oraya da gelirizArkadaşlar hesaba geçmedi canlı destek ile görüşüyorum muhtemelen dekont isteyecekler beklettim sizleri kusura bakmayin
Bol şanslarKasa atarak 4 5 adım yapmaya çalışalım.
Sizden ricam konu içinde saçma salak konuşacak insanlar hiç takip etmesin boşuna.
Vakti olan takip etsin .
Başarırsak da 3 4 kişiye güzel rakam vermeye çalışırız.
Yatırım yapayim baslariz. 10 15 dakikaya
Ben aldim@BySwigger
@bozak2121
Bugün ödüllerinizi aldınız mı?
Bu arkadaşın karın ağrısı başka, ve atmayacağımi da biliyor kendisine. İstemeyen elbette takip etmesin zaten.
Vay arkadaş para atıyoruz ugrastiriyorlarGorusuyorum bakalim
Bol snasAdım 1
Bol şans dostumAdım 1
Aynı konuyu bugün de açtım sebebi de süre uzun olduğu için yönetim konuyu kapadı. O el 41k falan verdi@mason55 silinen konu da kaç TL kazanmıştın ben onu merak ettim de![]()