bu video baya güldürmüştü zamanında insanları- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.youtube.com
bu video baya güldürmüştü zamanında insanları- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.youtube.com
Yılların mistik videosu- YouTube
Bol şanslarpadişahbet in bonusu deneyeceğim.
önce slot oynamak mecburi sonra kalan bakiye ile kasa atarak 10 k yapmaya çalışacağız.
başarırsak 2 kişi 500 roll parası atalım.
kesinlike aynı fikirdeyim.Bu havale işinin de boku çıktı iyiyce
İyi senden dekont istemişler.bnden banka işlem gecmisi videosu istediler deli oldum bastım kalayi atmadım video falan 20 dk sonra hesaba geçti parakesinlike aynı fikirdeyim.
Dürüm mü ekmek arası miBol snas
İçinde ne olduğuna bağlıDürüm mü ekmek arası mi
Sonas zurna dürümleriİçinde ne olduğuna bağlı
ne çektiğim paralar geliyor ne uyatırdığım paraler 1 saati geçti ikisideİyi senden dekont istemişler.bnden banka işlem gecmisi videosu istediler deli oldum bastım kalayi atmadım video falan 20 dk sonra hesaba geçti para
Tam eşşek bunlarne çektiğim paralar geliyor ne uyatırdığım paraler 1 saati geçti ikiside
Hangi pare şeker olanmi?ne çektiğim paralar geliyor ne uyatırdığım paraler 1 saati geçti ikiside
Sen kimsinSonas zurna dürümleri
İyi bayramlar Ferhat yunus abiye selam![]()
Be para hesaba geçmeme mevzuları bazen 1 gün sürüyor bazen hiç hesaba gecmiyor.roll başlasa.simdiye bitmişti.ben var yatmak.sana bol sans kardeş iyi gecelerne çektiğim paralar geliyor ne uyatırdığım paraler 1 saati geçti ikiside
zabaha ne oldu ?Be para hesaba geçmeme mevzuları bazen 1 gün sürüyor bazen hiç hesaba gecmiyor.roll başlasa.simdiye bitmişti.ben var yatmak.sana bol sans kardeş iyi geceler
Bı problem çıkartmasinlarda geç geçsinyok abi havale de problem var yatırım yapmayın bu gece hala hesaba para geçmedi canlı destek de aynı şeyleri söyleyip duruyor bekleyecerz mecbur
Organizatör rızaSen kimsin
Bro zabaha kadar burdayik derken roll için söyledim bu şekilde sıkıntı olan havaleler genelde çok uzun sürüyor.umarim geçer hesaba.ama bu aracı kurumlar çıktı çıkalı bu sıkıntılar çok olmaya başladı.dedim ya roll başlasa şimdiye bitmistizabaha ne oldu ?
haklısınBro zabaha kadar burdayik derken roll için söyledim bu şekilde sıkıntı olan havaleler genelde çok uzun sürüyor.umarim geçer hesaba.ama bu aracı kurumlar çıktı çıkalı bu sıkıntılar çok olmaya başladı.dedim ya roll başlasa şimdiye bitmisti