- 42,225
- 8,228
- 113
Kesene bereket dost kazancın daim olsun 🙏@Mkrc53 sen bana iban at dm den. diğer arkadaşlara da sen atarsın
Kesene bereket dost kazancın daim olsun 🙏@Mkrc53 sen bana iban at dm den. diğer arkadaşlara da sen atarsın
Şimdiden bol şanslar ozman kralbir hesapla daha padişah deniycem bakalım ödeme gelsin de
İns bı kazançta ordan gelir Dostbir hesapla daha padişah deniycem bakalım ödeme gelsin de
Kusura bakmayın valla içim geçmiş geldimarkadaşlar @Mkrc53 uyudu sanırım bu sebeple o gelince hallederiz .
@Hayat1kumar sende iban at@Mkrc53
@Hayat1kumar
@ozkancoskun57
@TheNightMare
birinize atıcam para diğer arkadaşlara da atmanız için
Güvenirsen dene benim hesapladabir hesapla daha padişah deniycem bakalım ödeme gelsin de
teşekkürler dostum benim arkadaşın hesaba atıcam. ondan deneyceğim sonrası sıkıntı oluyor forumdan klişilerleGüvenirsen dene benim hesaplada
Tebrikler dost güzel günlerde kullanteşekkürler dostum benim arkadaşın hesaba atıcam. ondan deneyceğim sonrası sıkıntı oluyor forumdan klişilerle
Padişahta ne varkiteşekkürler dostum benim arkadaşın hesaba atıcam. ondan deneyceğim sonrası sıkıntı oluyor forumdan klişilerle
Pilimiz yetemedi finali görmeye neyseki basarmissin tbrklerteşekkürler dostum benim arkadaşın hesaba atıcam. ondan deneyceğim sonrası sıkıntı oluyor forumdan klişilerle
Yaşlandık dayıPilimiz yetemedi finali görmeye neyseki basarmissin tbrkler
Çok uykum vardı la bide 3. Adım yatınca iş uzadı bayılmışım.afam kazanmisds sonra ne oldu ne bitti haberim yokYaşlandık dayı
.@Mkrc53
@Hayat1kumar
@ozkancoskun57
@TheNightMare
birinize atıcam para diğer arkadaşlara da atmanız için
Sal burayi adam belliki atmak istemedi
Yok öyle bi dünya burda insanların vaktini çalmaya hakkı yok çıkıp dese parayı yedim daha onurlu olmaz mı ?Sal burayi adam belliki atmak istemedi
La dun makinanin rolünü takip ediyordu dağıtım yapmadimi