- 111,013
- 62,488
- 113
Bro sahte etkinlik açmış adam.bide rollingi her takip eden benim hakkimdi diyor haliyle kavga kaçınılmaz oluyorbu iki gündür her roll sonunda kavga çıkarıyonuz noldu bu foruma la
Bro sahte etkinlik açmış adam.bide rollingi her takip eden benim hakkimdi diyor haliyle kavga kaçınılmaz oluyorbu iki gündür her roll sonunda kavga çıkarıyonuz noldu bu foruma la
Parasızlık knk🤣bu iki gündür her roll sonunda kavga çıkarıyonuz noldu bu foruma la
beyler siz devam edebilirsiniz kusura bakmayın konunuza girdikdebenim ağzımı bozma bak, sen ne iliyorsun da düşündüğün gibi değil vs diyorsun. sen bana keyif mi bağışlıyorsun o kadar paran var madem artislik yapacağına dünden 2 gündür para istiyorsun. benden. yazışmaları siline kayıtlar gitmi mi luyor sanıyorsun. istediğin kadar uzat konuyu ama sana zırnk yok.
Adam bize sövüp gitti o kadar uzun yazmıştı ki adam odul verecek zannediyor du hala skaa gibiBütün konular kapattırdınız yatın uyuyun ban yemeden 😆
kaç gündür zaten her konuda elmas muhabbeti yapan mesaj kasmak için eski kod spamı yapan elemanlar türemiş forum acayip bir hal aaldıJoJo mat ayıp ettikten sonra milletce kudurduk ustad
padişahbet in bonusu deneyeceğim.
önce slot oynamak mecburi sonra kalan bakiye ile kasa atarak 10 k yapmaya çalışacağız.
başarırsak 2 kişi 500 roll parası atalım.