- 18,979
- 13,060
- 113
Ne kusuru kendine dikkat et bol şanslarK.bakmayin gece müsait olursam tek adım yaparız telefi etmeye çalışırız dostlar
Ne kusuru kendine dikkat et bol şanslarK.bakmayin gece müsait olursam tek adım yaparız telefi etmeye çalışırız dostlar
Dostum kesinlikle hırs yapma. Git biraz gez dolaş kafan dağılsın. Kazanacak derken kaybetmeK.bakmayin gece müsait olursam tek adım yaparız telefi etmeye çalışırız dostlar
ben oynim mi@masoud26 şu kupona 100 tl bile olsa oynarsan mutlu olurum![]()
Varsa bütçen oyna bende olmadığı için oynamıyorum şuan o yüzden dediben oynim mi
deneyelim son parayla olursada roll açarızVarsa bütçen oyna bende olmadığı için oynamıyorum şuan o yüzden dedi
iyi gidiyorda guabira maçından 3 gol çıkarmıkiVarsa bütçen oyna bende olmadığı için oynamıyorum şuan o yüzden dedi
Mucize artık kesildi golleriyi gidiyorda guabira maçından 3 gol çıkarmıki
2 oldu bi anda 3üncüyüde atarlar herhaldeMucize artık kesildi goller
Bolivya 3lu kombin 2si geldi bu maçın ilk yari tek golunden yandı güzelim kuponMucize artık kesildi goller
ben oynadım 1 gol lazım yaBolivya 3lu kombin 2si geldi bu maçın ilk yari tek golunden yandı güzelim kupon
60 da vara gidip iptal etmese tutuyormuş kuponben oynadım 1 gol lazım ya
tuttuki60 da vara gidip iptal etmese tutuyormuş kupon
Tuttaysa afiyet olsuntuttuki![]()
bidahaha yaptım üstüne franfurk maçı ve miami kg olur dedim gelirse çıtırTuttaysa afiyet olsun![]()