Brezilya 1.5 gol üstü oyna,,maçtan önce kafamdaki skor da 1-1 di şuan düşünüyorum ne oynasam diye
Brezilya 1.5 gol üstü oyna,,maçtan önce kafamdaki skor da 1-1 di şuan düşünüyorum ne oynasam diye
Brezilya tur atlar ama sen bildiğin yoldan devam et reis Bol şansmaçtan önce kafamdaki skor da 1-1 di şuan düşünüyorum ne oynasam diye
Bı gol daha olur uzatma işi şans işimaçtan önce kafamdaki skor da 1-1 di şuan düşünüyorum ne oynasam diye
Bu maç böyle biter oynama çek başka siteye at kayıp bonusu yüksek olsunmaçtan önce kafamdaki skor da 1-1 di şuan düşünüyorum ne oynasam diye
Orana cazipse Brezilya tur atlar bahsine bakabilirsinmaçtan önce kafamdaki skor da 1-1 di şuan düşünüyorum ne oynasam diye
oranı hiç cazip değil 1.32 onun yerine 3 orandan japonu alıp maceraya girerim ama son adım olur 😀Orana cazipse Brezilya tur atlar bahsine bakabilirsin
Ee bu fazla macera olur ama😅oranı hiç cazip değil 1.32 onun yerine 3 orandan japonu alıp maceraya girerim ama son adım olur 😀
Canlıda voleybol maçı var u20 mi neoranı hiç cazip değil 1.32 onun yerine 3 orandan japonu alıp maceraya girerim ama son adım olur 😀
Bizimkiler alamaz hocamoranı hiç cazip değil 1.32 onun yerine 3 orandan japonu alıp maceraya girerim ama son adım olur 😀
bende bi 2ye1 denicem bakalim bi arkadaş paraladı biraz bizi sana bi roll açtıralım inşÇok yaslandı, yiyeceği belliydi. Ama tehlikeli takım çok hızlı çıkıyorlar. Yaslanmayı bırakırlarsa şansları var
Vinicuss Junior çalım şov yapıyor 3 kişiyi çalımladı gol oluyordu az dahaoranı hiç cazip değil 1.32 onun yerine 3 orandan japonu alıp maceraya girerim ama son adım olur 😀
Hadi bol şanslar diyelim Enes'imbende bi 2ye1 denicem bakalim bi arkadaş paraladı biraz bizi sana bi roll açtıralım inş
2.5 üste girilir bu maça dostumoranı hiç cazip değil 1.32 onun yerine 3 orandan japonu alıp maceraya girerim ama son adım olur 😀
Nisanbet al çok iyibende bi 2ye1 denicem bakalim bi arkadaş paraladı biraz bizi sana bi roll açtıralım inş
betgraye attim nisanda ne vardı kiNisanbet al çok iyi
2 ye 1 ama free 2 maç 3 değil ana para da 1.25betgraye attim nisanda ne vardı ki