Param yok tabiki yokum görüyorum ki senin de paran yok boşa konuşuyorsunVarmısın dolu insan kornerine dedigim glrse 5000 verecen glmsse bn vereceğim
Aslında haklısın kaybı ben yaşamadıgım için bencilce düşündüm ama mantık kornere daha yatkın olduğu için yardımcı olmak istedimUsta yanlış anlama ama bu verdiğin cevap ile senin hırt bir adam olduğunu düşünmeye başladım. O kadar bencil ve mantıksız konuşuyorsun
Tm kornere yatkın bende katılıyorum ama doğru cümle şudur. İstersen korner bahsine bir göz at kafana yatabilir.Aslında haklısın kaybı ben yaşamadıgım için bencilce düşündüm ama mantık kornere daha yatkın olduğu için yardımcı olmak istedim
Param olsa 8.5kornere girerim sen girme yanıltmak istememkorner olmuyor dünya kupasında çoğu maçta onun için bu baremden almam korneri oranı yakalarsam golüne giricem
Türkçe 10 numaraTm kornere yatkın bende katılıyorum ama doğru cümle şudur. İstersen korner bahsine bir göz at kafana yatabilir.
(Korner al gelmezse burdayım demek değil)
Bol şans dostum 2.yari baskı kurup atar umarım
Devamm hadiii
Bol bol şanslar dost
Gelir bu bol şans
Bide İngilizcesini duysan number oneTürkçe 10 numara
Bol şanslar
Iyi şanslar şahsi fikrim kg var ve uzatmalarda Brezilya tur atlar yönlendirme değil kişisel fikrimdir
Haklısın olması gereken o bencillik bu yaptığım bide düşün benim dedigime oynayıp kaybediyor üzülürüm tabiki az parada değilTm kornere yatkın bende katılıyorum ama doğru cümle şudur. İstersen korner bahsine bir göz at kafana yatabilir.
(Korner al gelmezse burdayım demek değil)
Ha şşöyle işteIyi şanslar şahsi fikrim kg var ve uzatmalarda Brezilya tur atlar yönlendirme değil kişisel fikrimdir
Bol şanslar dost