Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Matthijs de Ligt

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,523
16,266
113
Bravo adama Hollandalı şaşırmıyorum sarışınlik da var
kime bravo kanka onu anlamadım :D olayın hollanda'yla da ilgisi yok bu arada 80li yıllarda bülent ersoy gerçeği var önünde sene 2026 olmuş cinsiyet muhabbetleri artık aştı kendisini. nasıl hissediyor nası değiştirme evresine geliyor bilinmez garip tabi :D

Yaritza

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
918
289
63
Reddit'te 5 yıl önce James Rodriguez hakkında bir şey yazılmış, onu de Ligt'e uyarlamışlar, yanlış anons.

Gerçek olsaydı bile muhtemelen bunu 26 yaşındayken önünde milyonlarca euro kazanacağı 10+ yıllık kariyeri varken değil futbolu bıraktıktan sonra yapardı.

Osman1331

Saygılarımla...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,878
1,745
113
Reddit'te 5 yıl önce James Rodriguez hakkında bir şey yazılmış, onu de Ligt'e uyarlamışlar, yanlış anons.

Gerçek olsaydı bile muhtemelen bunu 26 yaşındayken önünde milyonlarca euro kazanacağı 10+ yıllık kariyeri varken değil futbolu bıraktıktan sonra yapardı.
Kral 7147 elmas nasıl yaptın

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,122
2,871
113
kime bravo kanka onu anlamadım :D olayın hollanda'yla da ilgisi yok bu arada 80li yıllarda bülent ersoy gerçeği var önünde sene 2026 olmuş cinsiyet muhabbetleri artık aştı kendisini. nasıl hissediyor nası değiştirme evresine geliyor bilinmez garip tabi :D
Ne alaka. Avrupa'da herkes patır patır ya eşcinsel oluyor ya da kadinsilasiyor.

slkbu123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,382
1,105
113

miceal scofield gay oldunu acıkladıktan sonra kendim haric herkese ınanırım

gokhanduran1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,416
708
113
2-3 seneye bebek gibi bi karı olarak çıkar piyasaya

Yaritza

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
918
289
63
Kral 7147 elmas nasıl yaptın
Bilmiyorum dostum giriş yapıldığında verildiği için herkeste aşağı yukarı aynı sayıda yok mu zaten.
Bu arada Hollandalılıkla transseksüellik arasında nasıl bir korelasyon kuruyorsun görünce güldürüyor ikidir :)

Son düzenleme:

Osman1331

Saygılarımla...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,878
1,745
113
Bilmiyorum dostum giriş yapıldığında verildiği için herkeste aşağı yukarı aynı sayıda yok mu zaten.
Bu arada Hollandalılıkla transseksüellik arasında nasıl bir korelasyon kuruyorsun görünce güldürüyor ikidir :)
Bro sarışın Hollandalılar boş gezmez

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,523
16,266
113
Ne alaka. Avrupa'da herkes patır patır ya eşcinsel oluyor ya da kadinsilasiyor.
Aynen Türkiye'de hiç yok zaten hep Avrupa klasik AKP'lisin bilader sen yorum yapma her şeyi a haberden takiplemeye devam sen. En son okulda öğrenci öldüren oe çocuga hemen pubg bağımlısı diye bok falan at 😀