- 17,523
- 16,266
- 113
kime bravo kanka onu anlamadımBravo adama Hollandalı şaşırmıyorum sarışınlik da var
kime bravo kanka onu anlamadımBravo adama Hollandalı şaşırmıyorum sarışınlik da var
Görmeden inanmamyalan haber. aynı haberi james rodriguez everton'da oynarken de ve kulusevski için de yapmıştı ingilizler.
yalan 🤥Görmeden inanmam
de ligt formda görse bunu sana dmden çat diye cihazı gönderse napıcan tahirimGörmeden inanmam
Yakışıklı mısırıci sen git edit yap ahhahahGörmeden inanmam
Kral 7147 elmas nasıl yaptınReddit'te 5 yıl önce James Rodriguez hakkında bir şey yazılmış, onu de Ligt'e uyarlamışlar, yanlış anons.
Gerçek olsaydı bile muhtemelen bunu 26 yaşındayken önünde milyonlarca euro kazanacağı 10+ yıllık kariyeri varken değil futbolu bıraktıktan sonra yapardı.
Ne alaka. Avrupa'da herkes patır patır ya eşcinsel oluyor ya da kadinsilasiyor.kime bravo kanka onu anlamadımolayın hollanda'yla da ilgisi yok bu arada 80li yıllarda bülent ersoy gerçeği var önünde sene 2026 olmuş cinsiyet muhabbetleri artık aştı kendisini. nasıl hissediyor nası değiştirme evresine geliyor bilinmez garip tabi
![]()
TikTok yüzündenNe alaka. Avrupa'da herkes patır patır ya eşcinsel oluyor ya da kadinsilasiyor.
Yok mağara açtırmiskılıcı kestirip kuyumu açtırmış
PuhahahYok mağara açtırmis
miceal scofield gay oldunu acıkladıktan sonra kendim haric herkese ınanırımReddit'te 5 yıl önce James Rodriguez hakkında bir şey yazılmış, onu de Ligt'e uyarlamışlar, yanlış anons.
Gerçek olsaydı bile muhtemelen bunu 26 yaşındayken önünde milyonlarca euro kazanacağı 10+ yıllık kariyeri varken değil futbolu bıraktıktan sonra yapardı.
Bunlar Hollandalı bekleriz böyle sey ktmiceal scofield gay oldunu acıkladıktan sonra kendim haric herkese ınanırım
Bilmiyorum dostum giriş yapıldığında verildiği için herkeste aşağı yukarı aynı sayıda yok mu zaten.Kral 7147 elmas nasıl yaptın
Tutucudur hollandainanmam tanirim kendisini koyu katoliktir babasi icinden gecer onun
Bro sarışın Hollandalılar boş gezmezBilmiyorum dostum giriş yapıldığında verildiği için herkeste aşağı yukarı aynı sayıda yok mu zaten.
Bu arada Hollandalılıkla transseksüellik arasında nasıl bir korelasyon kuruyorsun görünce güldürüyor ikidir![]()
Aynen Türkiye'de hiç yok zaten hep Avrupa klasik AKP'lisin bilader sen yorum yapma her şeyi a haberden takiplemeye devam sen. En son okulda öğrenci öldüren oe çocuga hemen pubg bağımlısı diye bok falan at 😀Ne alaka. Avrupa'da herkes patır patır ya eşcinsel oluyor ya da kadinsilasiyor.
Tutucudur hollanda