- 17,518
- 16,262
- 113
Bol şansilk adım çekler. hedefe ulaşırsak en baştan takip eden 2 dosta şans parası atarız bol şans
Ekli dosyayı görüntüle 605872
bol şans bol dans dostilk adım çekler. hedefe ulaşırsak en baştan takip eden 2 dosta şans parası atarız bol şans
Takip etmem payımı isterimilk adım çekler. hedefe ulaşırsak en baştan takip eden 2 dosta şans parası atarız bol şans
Bol şanslarilk adım çekler. hedefe ulaşırsak en baştan takip eden 2 dosta şans parası atarız bol şans
ula erken gol gelir diye 2 üst aldım iy 1.5 üst 1.90dı neyse ilk adımı tekrar alacazİade cepte 😄🥳 @MaximLestienne
Neyse en azından yatmadin bro.tekrarla bakalım ne olcakula erken gol gelir diye 2 üst aldım iy 1.5 üst 1.90dı neyse ilk adımı tekrar alacaz
Ev penaltı bolsans
Emekli maaş kuyruğuna döndü konu iki ihtiyar nörüyonuz buradaNeyse en azından yatmadin bro.tekrarla bakalım ne olcak
Geleni yapıyoruz kaçan kurtuluyorEmekli maaş kuyruğuna döndü konu iki ihtiyar nörüyonuz burada
E hadi şu adamın işini de bi çözüverGeleni yapıyoruz kaçan kurtuluyor
Onu bosverde sen kacanlardan ol 😁E hadi şu adamın işini de bi çözüver
Arka planda kendi maçlarımi takip ediyom renktaşımın rolünü beğenmediler diye destek için buradayım 😄Onu bosverde sen kacanlardan ol 😁