Reis bol şansKısaca özet Sifira sifiriz an itibariyle gelmezse 1 hafta açız.
Bol şans dostlarEkli dosyayı görüntüle 591547
@Shellac Başkanımın dediği gibi beğenmeye vakti olan şans dilemeyede vakti olur canlar.
Eyvallah agaReis bol şans
Sağol agaBol şanslar dostum
Bu iş bitmiştir ozaman agaBen ikna oldum
Dede kimseye günahını vermez yalan konuşma MaykoKısaca özet Sifira sifiriz an itibariyle gelmezse 1 hafta açız.
@Shellac Başkanımın dediği gibi beğenmeye vakti olan şans dilemeyede vakti olur canlar.
Vay vay vay enistemm hosgeldin saygilar Enişte bazen deli saati oluyor dedenin zar zor bela aldık zaten aramız hala kötü kendisiyle😂😂😂Dede kimseye günahını vermez yalan konuşma Mayko
Bol şanslar renktasimKısaca özet Sifira sifiriz an itibariyle gelmezse 1 hafta açız.
Ridom eyvallah canoBol şanslar renktasim
OkeBu iş bitmiştir ozaman aga![]()
@frenkeştayn seninkilerle konuş yalan etmesinler bu akşam bizi 😂😂😂😂 canoKısaca özet Sifira sifiriz an itibariyle gelmezse 1 hafta açız.
Sizinkiler beni 8 k dan etti kanka inş bizimkiler etmez izliyorum 😁@frenkeştayn seninkilerle konuş yalan etmesinler bu akşam bizi 😂😂😂😂 cano
İnşallah kardoSizinkiler beni 8 k dan etti kanka inş bizimkiler etmez izliyorum 😁
Kanka ben totem yapıyorum arada yaz iy nasıl geçiyor diyeSizinkiler beni 8 k dan etti kanka inş bizimkiler etmez izliyorum 😁
TakipteyizVay vay vay enistemm hosgeldin saygilar Enişte bazen deli saati oluyor dedenin zar zor bela aldık zaten aramız hala kötü kendisiyle😂😂😂
İlk yarı kg bile olur bu maçTakipteyiz
İnşallah dostİlk yarı kg bile olur bu maç