- 14,185
- 7,838
- 113
@Mayko78 maykom benim, gelen parayla billurlarin betonunu yaptır
KankaBiri gelir biri gider knka değer verirsen acı çejersib
Para yeter mi ona😂@Mayko78 maykom benim, gelen parayla billurlarin betonunu yaptır
Çukurmu dolduracak gelen parayla@Mayko78 maykom benim, gelen parayla billurlarin betonunu yaptır
Knka bi kızı çok sevdim değer verdim 4 yıl ilişkim oldu sonra öz kuzeniylr aldattı beni artık takmıyorum kızları eğlenmelik takılıyorumKanka)))
Kendimi genç hissediyorum böyle kankam...kelimeye bak güldürdü beni
DdDddddsd
Awk dünyası batsın.Knka bi kızı çok sevdim değer verdim 4 yıl ilişkim oldu sonra öz kuzeniylr aldattı beni artık takmıyorum kızları eğlenmelik takılıyorum
VaaayPara yeter mi ona😂
3 adım değil miydi la sohbet iyiydi
Ben çayi çope dökmeye gidiyom ;(
Evlenme hayali kuruyorduk.. Şimdi çoçuğu var😒Awk dünyası batsın.
Kanka sevmiyorum böyle sohbetleri ve olayları Allah herkesin kalbine göre versin. Ah kalır vah çıkmazmış..Evlenme hayali kuruyorduk.. Şimdi çoçuğu var😒
Bazı aşklar mahşere kaldı diye boşa dememişlerKanka sevmiyorum böyle sohbetleri ve olayları Allah herkesin kalbine göre versin. Ah kalır vah çıkmazmış..
Sen aç knka o zaman haha3 adım değil miydi la sohbet iyiydi
Aşkın baskasinin eşi namusu olduysa,o aşkı silmek unutmak yok saymak anmamak DelikanliktirBazı aşklar mahşere kaldı diye boşa dememişler
Bu aralar bendeki cenabetlik kimsede yoktur la olmayacak şeyler oluyor dün 45 saniyede 14 sayı oldu inanir mısınSen aç knka o zaman haha
Tanimiyo abi seno boşver 🤣Kanka)))
Kendimi genç hissediyorum böyle kankam...kelimeye bak güldürdü beni
DdDddddsd