- 23,734
- 24,709
- 113
Onun Allah bir dediğine kefil olurum bitek heueuTadic Rol borcu oldu artik abk sana
Onun Allah bir dediğine kefil olurum bitek heueuTadic Rol borcu oldu artik abk sana
Hatirladinmi beni .dbirdaaha atarlar 1 tl falan açıklamaya paramı geri istiyorum falan derler yakup tw gibi
Bu arkadaşın sıkıntısı ne acaba?Selamın aleyküm arkadaşlar kafama takıldı aynı isim soyisim bir daha gonderdi para zaten cektim saat saat 23:30 aynı miktarı bir daha gonderdi yanlıslıkmı oldu acaba papara iban numarasına aynı kisi isim soyisim aynı
Hayatı yalan bu tadic inAt yalanı seveyim inanani
Namık Kemal .
Ciddimisin abi bu arkadas boyle sinsi birisimi ben yamuk gormemistim daha oncesindeOnun Allah bir dediğine kefil olurum bitek heueu
yok kanka kimdinHatirladinmi beni .d
Ulasmazlar rahat olll knk@melo52 eski dost sen yapma bari nasılsın durumun nasıl birine rol yaptırcam ama 500 tl korkuyorum ulaşılar bide diye bekliyorum
Ulan seni severdim geçen sene baskaydin çok bozdun çok sular aktı reis istediğine direk Ulaş roll yaptır görelim ozmn hiç bişey olmaz korkma@melo52 eski dost sen yapma bari nasılsın durumun nasıl birine rol yaptırcam ama 500 tl korkuyorum ulaşılar bide diye bekliyorum
Zehirli oku attı yine hala para aticak sözde multilerin kralı @tadicCiddimisin abi bu arkadas boyle sinsi birisimi ben yamuk gormemistim daha oncesinde
Çok şey kaçırmışsınCiddimisin abi bu arkadas boyle sinsi birisimi ben yamuk gormemistim daha oncesinde
Hatirlamadyisan bosver bir tanne uckagitci vardi 2 miz 8 saat takip etmistik adam konuyu kitleyip 2 saat sonra baska konu acip baska kisilere vermisti parayi belki simdi hatirlarsnyok kanka kimdin
@melo52 biraz bozdum evet holiganbet jojobet matbet yuzınden eskiden daha güzeldi hersey yaşlandık artık kusura bakma 😂😂Ulan seni severdim geçen sene baskaydin çok bozdun çok sular aktı reis istediğine direk Ulaş roll yaptır görelim ozmn hiç bişey olmaz korkma
kimdi kanka ya o her gün başıma geliyor zaten 1 taneHatirlamadyisan bosver bir tanne uckagitci vardi 2 miz 8 saat takip etmistik adam konuyu kitleyip 2 saat sonra baska konu acip baska kisilere vermisti parayi belki simdi hatirlarsn
Hain tadicAlamadık uyumuşuz tadic ayıp etti her zaman ki gibi i
Forumda başka birinin replay kazanç linkini paylaştı ve yakalandı. Üstüne birde hâlâ ben kazandım dedi 😂Ciddimisin abi bu arkadas boyle sinsi birisimi ben yamuk gormemistim daha oncesinde
Tmm hemen kelime oyunu yapmadan Ulaş bir dosta yaptır rolünü delikanlı görelim@melo52 biraz bozdum evet holiganbet jojobet matbet yuzınden eskiden daha güzeldi hersey yaşlandık artık kusura bakma 😂😂
Ajsjdjdjjdjskakka neyse ismini vermeyelim raporlamasnlar benikimdi kanka ya o her gün başıma geliyor zaten 1 tane![]()
Roll acabılırm senınle kotu olmayan bır ben varım heralde konuda 😀😀@melo52 biraz bozdum evet holiganbet jojobet matbet yuzınden eskiden daha güzeldi hersey yaşlandık artık kusura bakma 😂😂