Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Mehmet Zeki Çelik'ten genç futbolculara tavsiye!

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
155,369
193,157
113

A Milli Futbol Takımı, 2020 UEFA Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri H Grubu 5. maçında yarın Andorra ile karşılaşacak. Bu mücadele öncesi ay-yıldızlı oyuncu Mehmet Zeki Çelik, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Önemli bir müsabakaya çıkacaklarını dile getiren Çelik, "Rakip kağıt üzerinde zayıf ama bence maç önemli. Kazanmamız gerekiyor. İnşallah galip gelip taraftarımızı mutlu ederiz" ifadelerini kullandı.

"KENDİME İNANDIM"
Avrupa'da oynamak isteyen genç futbolculara da tavsiyelerde bulunan Mehmet Zeki Çelik, "Ben kendime hedef koydum, kendime inandım, orada oynayacağıma inandım ve böyle tercih yaptım. Hedefleri doğrultusunda ilerleyip çalışmaları lazım" şeklinde konuştu.

"BİRBİRİMİZİ İYİ TANIYORUZ"
Kırmızı-beyazlı takımın savunma hattının Avrupa'nın farklı liglerinde top koşturan oyunculardan oluşmasının kendilerini zorlayıp zorlamayacağı yönünde gelen bir soruya ise Mehmet Zeki, "Bence problem yok. Birbirimizi iyi tanıyoruz. Çağlar, Merih, Umut olsun. Hepsiyle daha önce oynadık. Bizim için bir eksi yanı yok" diye cevap verdi.

CaSaNooVa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,371
3,209
113
Bu futbolcuysa bende baş antrenörüm.

Hafta sonu lille maçını izledim çok ama çok sıradan bir futbolcu geleceği asla parlak değil.

Keşke milli takımdada oynamasa. Millet izlemeden aaa lillede oynuyor diye yorum yapıyor.

Bu şimdi şampiyonlar liginde oynayacak gelecek sene bunu kovacaklar yetersiz ve sıradan olduğu için sonra türk klupleri alacak aldığı zaman herkes bunun hava olduğunu anlayacak.

Üzülerek tekrar ediyorum gökhan gönül şu yaşıyla bundan kat kat daha iyi.

Al ver oyuncusundan birsey olmaz.

Başkan

Admin
Yönetici
Administrator
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
80,276
84,421
21,113
Bu futbolcuysa bende baş antrenörüm.

Hafta sonu lille maçını izledim çok ama çok sıradan bir futbolcu geleceği asla parlak değil.

Keşke milli takımdada oynamasa. Millet izlemeden aaa lillede oynuyor diye yorum yapıyor.

Bu şimdi şampiyonlar liginde oynayacak gelecek sene bunu kovacaklar yetersiz ve sıradan olduğu için sonra türk klupleri alacak aldığı zaman herkes bunun hava olduğunu anlayacak.

Üzülerek tekrar ediyorum gökhan gönül şu yaşıyla bundan kat kat daha iyi.

Al ver oyuncusundan birsey olmaz.
biraz zaman ver cocuga 22 yaşında lille de 11 oynuyor :D

CaSaNooVa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,371
3,209
113
Az kalsın gol atıyordu:D:D
Yok başkan yok izle bak bizim bütün oyuncular al gülüm ver gülüm gideyim de bir serhat akın gibi çalım atayım tuncay şanlı gibi ceza sahasını zorlayım yok bunlardan birrsey olmaz.

Ahaaa imzamı atıyorum izlanda bizi içerde darmağın eder 3. olarak kalırız grupta

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
155,369
193,157
113
Yok başkan yok izle bak bizim bütün oyuncular al gülüm ver gülüm gideyim de bir serhat akın gibi çalım atayım tuncay şanlı gibi ceza sahasını zorlayım yok bunlardan birrsey olmaz.

Ahaaa imzamı atıyorum izlanda bizi içerde darmağın eder 3. olarak kalırız grupta
yine bu sene iyi biraz hareketlilik var gençler oynuyor EMRE takımı toparlıyor.. O önceki maçlara gelmiyelim NÖBETÇİ golcümüz Semih nerde:)

BySinister

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
204
53
28
Semih reisle 4 saatliğine komşu olmuştuk delikanlıdır tanışmışlığım var

Scorfield

Moderator
Yönetici
Moderatör