- 6,569
- 2,850
- 113
Beşiktaş maçıda gelir reale kaldık ama 1.59oranlı bi maç oynanmadı iptal oldu heralde oran çok düşermi acaba
Ekli dosyalar
-
130.8 KB Görüntüleme: 28
Bol şans reisBeşiktaş maçıda gelir reale kaldık ama 1.59oranlı bi maç oynanmadı iptal oldu heralde oran çok düşermi acaba
Kral ben bu basketi bi çözemedim gitti bu 11handikap noluyo şuan baktım o maçta handikapın verdiği sayıyla berabere bitmiş yani ben +11vermişim takıma ama 83-72 yenilmiş şimdi bu kazançmı oluyo kayıp mıBol şans reis
Bol şans olsunBeşiktaş maçıda gelir reale kaldık ama 1.59oranlı bi maç oynanmadı iptal oldu heralde oran çok düşermi acaba
Reis inan ben basket konusunda senden daha kotu durumdayjmKral ben bu basketi bi çözemedim gitti bu 11handikap noluyo şuan baktım o maçta handikapın verdiği sayıyla berabere bitmiş yani ben +11vermişim takıma ama 83-72 yenilmiş şimdi bu kazançmı oluyo kayıp mı
Kral sen anlıyonmu basketten şu üstte söyledğime göre noluyo maç kazançmı kayıp mıBol şans olsun
Reis inan ben basket konusunda senden daha kotu durumdayjm
Bol sans güzel oran yakalamissinBeşiktaş maçıda gelir reale kaldık ama 1.59oranlı bi maç oynanmadı iptal oldu heralde oran çok düşermi acaba
+11 verdiğin takım 11 fark yememesi gerekiyor kardeşimKral sen anlıyonmu basketten şu üstte söyledğime göre noluyo maç kazançmı kayıp mı
Eyw dost+11 verdiğin takım 11 fark yememesi gerekiyor kardeşim
Dost + oynarsan fark yememesi gerekir eğer - handikap oynarsan oynadığın sayı farkla yenmesi gerekir umarım açıklayıcı olmuşturEyw dost
Anldım dost ben +11oynadım 83-72 bitti yani berabere oluyo 11sayı ekleyince kayıpmı kazançmı orasını çözemedimDost + oynarsan fark yememesi gerekir eğer - handikap oynarsan oynadığın sayı farkla yenmesi gerekir umarım açıklayıcı olmuştur
Dost +11 se kayıp diye biliyorum 11 fark yemiş ama 11.5 sa kazanmıs diye biliyorumAnldım dost ben +11oynadım 83-72 bitti yani berabere oluyo 11sayı ekleyince kayıpmı kazançmı orasını çözemedim
Kral iade edildi berabere olduğu için 5yoktu bende ona şaşırdım riske girmemek içinde en yükseğini seçiyodum şansa son dk çok sayı yedilerDost +11 se kayıp diye biliyorum 11 fark yemiş ama 11.5 sa kazanmıs diye biliyorum
2650 zarar yazar dost 4350 alırsınBeşiktaş maçıda gelir reale kaldık ama 1.59oranlı bi maç oynanmadı iptal oldu heralde oran çok düşermi acaba
Enişte 1maçta beraberlikten iade oldu 5maçı hesaplıcak heralde2650 zarar yazar dost 4350 alırsın
Aynen dost 1.60 oran 4300 civarı etki eder gelırse bu parayı verirEnişte 1maçta beraberlikten iade oldu 5maçı hesaplıcak heralde