Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Mehmet1280 / Kasa 500 Hedef 2-3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
110,110
62,124
113
Ev daha yeni atmis golu.dep 2. Yari yatmis bakalim ne olck

berkays7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,396
3,710
113
bak şimdi baktım haklısın başta gelip takip etmişsin ben baştan sona sadece o adamı gördüğümden ona bıraktım oda kimi gördüyse ona göre dağıtırım dedim sen gelmişsin burda insan gibi yazıcağına sen konu açma bilmem ne babanın çiftliğimi burasıda emir veriyosun insan gibi yazsan bakar ederiz durumum olsa bütün foruma dağıtıyim sıkıntı yok ama dediğim gibi baştan sona burda olan adamında hakkını yedirmem
Adam bana ona verme bilmem ne diyo sende tamam zaten öyle diyorsun saatlerdir takip ediyorum bu durum normal gelmediği için aşırı tepki verdşm

berkays7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,396
3,710
113
Yaw cvp yazmaya kalksan ben cok cvp yazarimda sen cvp yazma dedin.bugune kadar forumda 1 etkinlik acmamis sadece rollere katilip odul kovalamis bide konusuyor.hakli olsa susucam konunun basinda vardi 3 saattir ortalikta yok bide hakkim var diyor.bnce cvp verme
Rol mu açmadım birsürü rol açıp para dagıttım şakamısın sen

Leoisa18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,270
6,257
113
Maalesef bitti bu böyle

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
110,110
62,124
113
Bu sefer olmadi memo keske 2ye boleydin be 900 900 basardim bn olsam

Golcümetin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
34,127
18,134
113
Orlando senin taaaaa ilk çeyreği alsan 5k yakın kazanacaktım sıçtın 2. Çeyrek coştunuz adi takımlar sizi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...