- 57,584
- 19,222
- 113
Tebrikler kral @bedof34
Devam etme ne kazandin ne kaybettin bilmiyorum ama gece çok güzel nba maçlarına var orayı bekleneyse dur 5i çekelim 250 az oldu ama zarar + hedefa ulasmaayınca düştü para yapcak bişi yok devamı gelirse o zmaan bakarız
Sabredebilir miDevam etme ne kazandin ne kaybettin bilmiyorum ama gece çok güzel nba maçlarına var orayı bekle
Sabreden derviş muradına ermiş puahaSabredebilir mi
Maçı ben verdim yine söylemiyor bile arkadaş hahdhfDevam etme ne kazandin ne kaybettin bilmiyorum ama gece çok güzel nba maçlarına var orayı bekle
tahirim sen vermesende basmıstım kazanır 2.5 gircekitk aslında yada kg üst rahattık antwerpde cityde rahatta olmasa geldiMaçı ben verdim yine söylemiyor bile arkadaş hahdhf
Ben zaten seni kastedip bekle dedim anlaman lazım di suan senin gibi nba bahsi alan adam bu dünya da pek nadirdir dost büyük hayranın olarak takipteyiz seni puahahMaçı ben verdim yine söylemiyor bile arkadaş hahdhf
Betvakti 1+1 var açarsan orayı degerlendirla akşama yada 1 2 saatte baska yere atar gene açarız bişiler biyerlerimizde kurt var :d
la eran dalga gçeiyon adam rollde gece show yaptı senle hasim yapcagınız kupondan ne beklicezBen zaten seni kastedip bekle dedim anlaman lazım di suan senin gibi nba bahsi alan adam bu dünya da pek nadirdir dost büyük hayranın olarak takipteyiz seni puahah
Tebrikler büyük oyuncu hshsshtahirim sen vermesende basmıstım kazanır 2.5 gircekitk aslında yada kg üst rahattık antwerpde cityde rahatta olmasa geldi
Beni simartiyosun hahdhdshs şimdi tek adım yaptım yatarım kesinBen zaten seni kastedip bekle dedim anlaman lazım di suan senin gibi nba bahsi alan adam bu dünya da pek nadirdir dost büyük hayranın olarak takipteyiz seni puahah
Sen dhaa beni tanimamissin dun hasim 2 mac verdi zaten verdiği maclar kayip olur diye ben tek mac verdim dun hiç bultene dahi bakmadim bakma ben çok derinim puahala eran dalga gçeiyon adam rollde gece show yaptı senle hasim yapcagınız kupondan ne beklicez
walla bende yatmamak için 4700 tek kupona bascak g*t yokmus bizde çektik birazdan tekrar batarızBeni simartiyosun hahdhdshs şimdi tek adım yaptım yatarım kesin
ben tekten yattım la sabah attım gördnü mü 2 kupon aptık biri teke yattı orlando ****evladını kara listeye aldım bi perde 39 sayı cıktı 14 ka gititSen dhaa beni tanimamissin dun hasim 2 mac verdi zaten verdiği maclar kayip olur diye ben tek mac verdim dun hiç bultene dahi bakmadim bakma ben çok derinim puaha
Allah aşkına batma ablam gil bizde yigenim len pes atacam gece gelirim o zmana kadar batma da konu felan acarsin takip ederiz zaman gecerBeni simartiyosun hahdhdshs şimdi tek adım yaptım yatarım kesin
Orlando nba de alt takımdır bide çok çirkef takımdır dost bide en skorer oyuncuları wagner sakatken o takımdan mümkün mertebe uzak durmak lazım gecmis olsunben tekten yattım la sabah attım gördnü mü 2 kupon aptık biri teke yattı orlando ****evladını kara listeye aldım bi perde 39 sayı cıktı 14 ka gitit