- 56,715
- 16,619
- 113
Bol şans diliyorum dostumHedefi yüksek tutuyoruz ulasisirsak bı kaç kişiye atarız rol parasi
Bol şans diliyorum dostumHedefi yüksek tutuyoruz ulasisirsak bı kaç kişiye atarız rol parasi
78 @sinansrml63 için sayiyorum puaha
Elendi o listeci benim bu konuda78 @sinansrml63 için sayiyorum puaha
Listede 1 sıradayız dost o yuzden rahatım artık puahaElendi o listeci benim bu konuda
Saç kurutma makinesi 199.99 lira özel fiyat83 kurumali
Bundan sonra sanmames gibiyim kendimi listeci ilan edicem kendimi ödül listesine falan alıcam. Bişey diyen olursa ağlıcam 2 saatListede 1 sıradayız dost o yuzden rahatım artık puaha
Atsa 3 per atardi is isten geçti dost bu saatten sonra çok zor 109 sayi olmalarıEv hızlandı galiba yattık+ MS x büyük ihtimal genel maç üst alcaktik bakalım
Ayenn bu lafa da çok uyuz oluyorum adamlar diyorki hep ayni kisiler odul alıyor ama unuttukları birsey var hepte ayni kisiler etkinlik açıyor o nasil olacak peki puahaBundan sonra sanmames gibiyim kendimi listeci ilan edicem kendimi ödül listesine falan alıcam. Bişey diyen olursa ağlıcam 2 saat
Şurdan 2 dk atamazwa ne guzel olurSaç kurutma makinesi 199.99 lira özel fiyat
Ben saç kurutmanın derdindeyim Sinan muz derdinde 🤦🏻♂️🤦🏻♂️Şurdan 2 dk atamazwa ne guzel olur
Adam rollden ödül alan roll açması lazım deyip ödül aldı. Herkes roll açtı bi o açmadı cihaz yanımda değil kahvedeyim diyor. Çamaşır makinesiyle falan açıyor galiba rollüAyenn bu lafa da çok uyuz oluyorum adamlar diyorki hep ayni kisiler odul alıyor ama unuttukları birsey var hepte ayni kisiler etkinlik açıyor o nasil olacak peki puaha
saç 😁Ben saç kurutmanın derdindeyim Sinan muz derdinde 🤦🏻♂️🤦🏻♂️
Sacina tukuremBen saç kurutmanın derdindeyim Sinan muz derdinde 🤦🏻♂️🤦🏻♂️